... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

big_lebowski
Autor témy
Kraj: Trenčiansky

poznáte ? x5 e53 4.4lpg

Piatok, 10. Januára 2014, 13:41

zdravím poznáte niekto ? bol ste pozerať ? dľa majiteľa v zachovalom stave,všetko plne funkčné,nápravy motor a prevodovka bez porúch... http://bmw-x5.autobazar.eu/44i-at--lpg-id4765500.html , http://auto.bazos.sk/inzerat/31504979/B ... T--LPG.php
nevidieť ani špz ani vin nemám...
Naposledy upravil/-a big_lebowski v Pondelok, 27. Januára 2014, 11:08, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
LOKI
Kraj: Bratislavský

Re: poznáte ? x5 e53 4.4lpg MT/TR

Piatok, 10. Januára 2014, 13:47

nie ale keby ti to dal za 7 a lpg funguje tak preco nie... + 800e na normalen kolesa a 500 na bezny servis si priprav

btw. ta farebna kombinacia interieru sa ti paci ? ja som sa z toho prave dogrcal ](*,)
20” T3LR 441HP EX: 24” OIVFL, 16” GLC 250, 13” Touareg 245HP, 03” BMW Z4 192 HP, 05” E90 325i, 05" E91 325xi,10" BMW Z4 23i 205HP, 06" Porsche Carrera 911 4S 3.8L 355HP, 09" BMW X6 35i 306HP, 14" BMW M4 431HP, 09" BMW M3 420HP, 03" BMW E39 525i 192HP pribeh, 05" BMW E61 530D 260HP pribeh,05" BMW E90 330i 258HP pribeh

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Piatok, 10. Januára 2014, 13:56

nevyzerá zle, ak je tam dobrý plyn a správne funguje tak aj za 8 by bola dobrá kúpa, len hlavne zisti či sa robilo niečo s motorom, pri tých kilometroch už budú pomaly rozvody na výmenu (ak neboli menené), tak aby si nemusel hneď po kúpe liať ďalších 500-1000€ do toho, keď to už bolo menené tak super, ak nie tak v budúcnosti budeš musieť zainvestovať
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

big_lebowski
Autor témy

Piatok, 10. Januára 2014, 14:12

rozvody sú menené,je to nejaký podnikateľ,má to vyservisované, lpg plne funkčné, spotrebu vravel od 15 hore :twisted: jazdí stále na lpg a sú ktomu dve sady diskov tak možno tie druhé sú lepšie ? :)
LOKI: ja som nezgrcal a auto nieje pre mňa

M.Halach
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 10. Januára 2014, 14:45

DObrý deň,
toto auto poznám,patrí známym,neviem do detailov v akom je stave ale viem o chybách auta a väčšie opravy čo sa robili.
servis: auto je zachovalé,mali ho myslím len oni resp po niekom z rodiny odkúpené(odpis dph,cena prijateľná atd atd)alebo darované to som nezisťoval,pravidelne servisované,nemajú to taký čo by nemali čo do úst keby museli napr. meniť prevodovku :roll: .
Exteriér je zachovalý,žiadne offroady ani nič podobné,jazdí s tým do Ba a za hranice pravidelne. introš zase tak nevidím ale sem tam vidieť synátora tepovať ocovi auto. Motor má parádny zvuk,myslím že pred 2-3rokmi dávali meniť reťaz neviem akú ale kvôli tomu auto 2-3 dni stálo tak neviem či menili motor ... detailný servis fakt neviem ale pravidelný servis to auto malo,resp majú nato peniaze :thumbup:

chyby čo viem jedine tak vzadu že majú vankúše,a kvôli lpg ked dávali montovať im prehodili kompresor(?) na iné miesto a neviem či sa tým zmenilo nejaké riadenie dofuku alebo čo ale ked auto naloží,alebo tam naskáču ludia dozadu tak braňo zvykne hundrať že zase to dofukuje,myslel si že strácali tlak alebo pod ale bol s tým v servise a že zmenou polohy toho kompresora(neviem čo všetko prehadzovali pri tej montáži)auto zvykne pri zátaži dofúkať , to sa vy vyjadrite čo to môže byť,ohľadom motora a prevodovky,podvozku nikdy nič nevravel, ale auto je zachovalé a má dobrý zvuk, motor ide pekne,naposledy keď sa v tom viezol prevodovka pohoda,netrhala ani nič menili v nej olej. dúfam som pomohol. Maťo

Pr.danco
Auto: Vsetky
Kraj: Trnavský

Piatok, 10. Januára 2014, 17:33

No vidis co viac mozes chciet za info :thumbup:

big_lebowski
Autor témy

Piatok, 10. Januára 2014, 17:50

hoši s tými vankúšami to je ako neviete ? máte niekto e53 či to aj vám tak dofukuje ? pozeral som vankúše sa dajú v pohode za 180e zohnať

Pežot

Piatok, 10. Januára 2014, 19:22

Vankuse by mali dofukovat normalne pri nalozeni auta.

Hundral asi na to, ze to vrci alebo skor na to, ze zas ma plne auto kktin a kktov. :D

jararak
Auto: skodofka 120l

Piatok, 10. Januára 2014, 19:30

mas startnute, skoci ti dozadu chlap, prdne to troska do mechov, skoci dalsi, znova si to dofunkne

ak je tam toroid tak musi ist kompresor z obalu a tym padom ho je viac pocu, ale nafukuje sa to len pri nasadnuti osadky a potom je to uz ticho.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

M.Halach
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 10. Januára 2014, 19:42

=D> keď si tak teraz predstavím to hundranie asi to naozaj bolo skrz tých kktov :-# čo mu tam nasadali :wink:
nádrž má namiesto rezervy tak to bude tá toroidná,chceli to dať do kufra ale to by asi vyzeralo katastrofálne,a práve kvôli nádrži sa manipulovalo s kompresorom aspoň tak som to pochopil, čo by v konečnom dôsledku znamenalo to, čo napísal jararak.

LOKI

Piatok, 10. Januára 2014, 20:02

BIG L. kedy to ides pozriet ?dali ti dost vycerpavajuce info, ziadna zapalka zatial nieje podla popisu a ze to auto maju dlho...
20” T3LR 441HP EX: 24” OIVFL, 16” GLC 250, 13” Touareg 245HP, 03” BMW Z4 192 HP, 05” E90 325i, 05" E91 325xi,10" BMW Z4 23i 205HP, 06" Porsche Carrera 911 4S 3.8L 355HP, 09" BMW X6 35i 306HP, 14" BMW M4 431HP, 09" BMW M3 420HP, 03" BMW E39 525i 192HP pribeh, 05" BMW E61 530D 260HP pribeh,05" BMW E90 330i 258HP pribeh

big_lebowski
Autor témy

Piatok, 10. Januára 2014, 20:29

sa to tu nejako rozbehlo , nesedím celý den za pc tak nesledujem...
tak som rád že by to malo byť ok, majitel je najbližší týždeň mimo sr tak zatiaľ aspoň takto pozisťujem info, ale vyzerá že to pojdem pozrieť ked sa ozve ked bude na sk,hlavne aby ten motor frčal v pohodke, prevodovka, tie rozvody bude veľké plus, chcem eštew viac info o plyne a potoms a rozhodne... zatiaľ dík hoši ked to omrkneme tak napíšem v akom to bolo stave ...

loki a akú ,,zápalku ,, máš na mysli ?

Maco
Auto: visavytena pajta

Sobota, 11. Januára 2014, 20:07

Ja som tuto vyradil z vyberu ked som videl tie hrozne zakladne sedacky a na palubovke taliansku verziu. Ale moze to byt v pohode, treba to kuknut.

A s tym kompresorom je to tak ako bolo spominane, tym ze sa premiestni z obalu, da sa von a da sa v podstate pod viko kufra tak ked sa zmeni zataz auta alebo stojis krivsie tak to spravi ze trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrt a hotovo potom je to ticho. To isto ked ti niekto vystupi z auta takze auto vystreli tak on sa sfukne.

Co pozret a tak, najlepsie asi vsetko pokukat jak je. Treba pozret expanzku ci neni oslzena alebo z boku neni stopa po vodnom kameni, to je priznak ze to treba dat vymenit, je to znama chyba ale myslim ze ako byvaly majitel M62 asi si znaly problemov.

Ohladne plynu, malo by to bez problemov prepinat bez nejakeho znaku problemu a pri vyssich otackach by to malo byt stabilne. jednoducho treba sa dobre pokukat :mrgreen:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

big_lebowski
Autor témy

Sobota, 11. Januára 2014, 20:42

ďakujem páni za rady aj info,budúci týždeň dám post ako to vyzeralo,doskakavenia

big_lebowski
Autor témy

Nedeľa, 26. Januára 2014, 19:15

zdravím páni, tak auto som bol pozerať asi dva týždne dozadu, ale až teraz ma napadlo napísať v akom to vlastne bolo stave...

začnem od začiatku, s majiteľom divoká komunikácia, spočiatku som si myslel že nejaký vul ale nakoniec vysvitlo že seriozny chlapík cca 50rokov, len podniká s nábytkom či čím tak mi to potom bolo jasné ked sme sa stretli každých 38sekúnd nejaký telefonát a to sa rozčuľoval že ho otravuje nejaká babička ktorej sa chytili robiť skrine #-o #-o ale k veci :
auto som si pozrel vopred cez KO, STk, EK všetko sedelo, dokonca origo serviska do cca 220tis km , história auta nasledovná, auto malo jedného majiteľa v CZ do cca 130tis km, servisované len v bmw plzeň tuším, potom dotrepané na slovensko týmto pánom lebo to bral od známeho z CZ kt to mal na firmu pre seba na firmu (DPH a pod vyššia cena atd niečo splietal) na SK servis bmw žilina alebo MT niesom si istý, ale bolo vidieť že o autíčko bolo patrične postarané a tie km (270tis) tomu nezodpovedali. On tam dal montovať LPG a je tam BRC ako to bežalo nižšie... toľko k historii , tak to bolo bonus, origo farba,povodný stav, dvaja majitelia ktorý ,,mali,, nato auto a aj ho poriadne servisovať.

Exteriér velmi pekný lak,zachovalý, nikde prevalené alebo inak poškodené našiel som dva nedostatky kufor chytený hrdzou to by trebalo robiť, a predná kapota od kamienkov ale nič hrozné, najväčší nedostatok asi kufor.

Introš zachovalý,zadrbaný [-X auto poriadne nejazdilo posledný pol rok, od jesene doteraz cca 300km ! to je aj údajný dôvod predaja , zobral na firmu druhé... všetko funkčné,výhrev,parkovacie,asistenti , na palubovke nič nesvietilo, diag nevyhodila žiadne aktuálne chyby, nejaké staré ale len kktiny. V navi mapy z roku pána 2003 :twisted: ale inak išlo všetko, aj som sa čudoval...

Motor a prevodovka
Prišiel som tam na passate tédéííí a myslel som že ho zapálim, ked som zhasol ten traktor išiel som pri prednú kapotu že či je auto naštartované, motor absolútne tichučký, detto aj po otvorený kapoty, bolo počuť len LPG vstreky cvakať, nič tam nerhkotalo, nebúchalo, skrátka motor išiel fakt pekne, a to najpodstatnejšie rozvody boli menené pri 250tis km je to tam aj poznačené, takže super bonus. Auto išlo na lpg celu dobu čo sme skúšali, bez trhania sekania, aj vyššie otáčky (aj kickdowny niekoľkonásboné to nerozhádzalo) držalo otáčky skrátka vyladené tuti fruti, nádrž namiesto rezervy 70l, tankovanie v otvore na guľu takže nikde nič vidieť, ani v motor. priestore hadice alebo podobne, motnáž spravná naozaj parádne, na benzín auto išlo tie v pohode, pri prepínaní žiadna zmena skrátka motoricky ok. Prevodovka- menený olej dvakrát za jeho vlastníctvo,ukazoval mi aj papiere,olej aký tam išiel atd, bez šklbania, radila fajn plynulo,manuál režim bez problémov, Sport detto, vidno bolo že chlapík nešetril a ani nepotreboval, servisoval to 100tis km svojho vlastníctva v bmw to asi hovorí za všetko...
podvozok
bol som zvedavý na tie vankúše vzadu, tam nebol žiadny problém ako ste vraveli naskočili sme 4 chlapi do auta auto dofúkalo a potom pohoda, len to bolo trochu viac počuť lebo kompresor bol vytiahnutý z obalu skrátka presne ako ste povedali, predná náprava fajn len sami zdalo že ide ťažšie volant , ale človek si musí uvedomiť že ked prekočí z krabice s el posilovačom do x5 ktorá má 255 gumy a 4/4 a neviem koľko ton tak ten volant išiel asi až ľahko,

autu som nemal čo vytknúť ! jedine závady bola korozia kufra a nezapísané LPG, inak technicky a celkový stav auta by som hodnotil pozitívne , auto sme nakoniec nekúpili kvôli druhej výhodnejšej (cenovo) ponuke inak kto by chcel nejakú serioznu servisovanú x5 ktorá nemala 8 majiteľov tak sa to oplatí ísť pozrieť :wink: ak chcete niečo vedieť pýtajte sa

btw: ked sme odchádzali nenaštartoval (pri prehliadke spomínal že ak sa dohodneme ide mi kúpiť druhú baterku, lebo táto je zomretá ) tak som ho ešte viezol do elitu a kupil tam novú baterku 100A toho som bol osobne svedkom :lol:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní