vRABEC Ja viem ze to je cele zle . ALE CO TI POVIEM NECHAL SOM SA NAMOTAT A UZ TO POTREBUJEM DOKLEPAT NEJAKO..malo to byt jednoduche prehodit motor a malo to ficat aspon tak mi to jeden znamy hovoril.. takze elektrika aj riadiaca MOTROnic je s 2,0 L hlavu som nemenil nakolko mala ine vybratie piestov nesadla- to bolo v povodnom plane ze tam mam dat hlavu s dvojlitra. zial bohu NEDALO SA.. sanie je vacsie s 2.7- vlastne cely motor som prehodil len na svoju elektriku a plus som dal rozdelovac dole NAKOLKO mal inu elektriku miesto dopredu ako bol original na 2.7.. obavam sa ze vaha vzduchu je na total rozstelovana nakolko kamos bol moc aktivny. -tak som sa ju snazil potom nastavit podla knihy BMw KDE SU ROZNE POPISY AKO SPRAVIT ROZVODY AZ PO KAROSARCINU a myslim ze sa celkom podarilo nakolko moja nemcina neni az taka zla..
problem je len to ze to nepotoci viac ako tych 4500.. ale do tych 4500 to ma kurva taky krutak a vykon ze som s toho v P. totalne to vam poviem
a a ko hovori dendo- pottocit to musi tak ci tak to mi uz viacero ludi povedalo ze niekde bude zrada - boli rozne dohdady ako indukcka alebo ten maly kondenzator a podobne
horsie je ze sa mi mari ze mne to uz robilo aj na tom dvojlitri ze mi to nechcelo potocit viac ale vtedy som si myslel ze mi nejdu budiky
viem ze lnajlepsie by to bolo niekomu odniest kto sa na to pozrie ale neni komu. vsetci znamy sa uz zaoberaju novsimy modelmi a na mna ludovo povedane jebu- cas si nenajdu
ak sa vam chce este t rosku o tom popremyslat pripadne ma dojebat za ten divny vykon co s om vytvoril budem rad kazdej rade..
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)