... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
(Damien) napísal:A kde je odvzdusnovak na spojku ?
(Damien) napísal:Si predstav ze das 1tku a chces ju pretlačiť este dalej a to mi spravilo ale v tom ze ja som nevedel zaradiť rychlost jak keby sa tic riadenia o nieco priecila. Len teraz mi uz idu preraďovať akurat trochu tazsie ako predtim a ten zvuk nejaky( to je taky ze ho ani počuť pomaly neni)A ked hodím tu jednotku vobec netaha auto dopredu aj ked dam ručnú a pustam spojku ťahá dopredu. Žiadne smykanie aj ked úplne pridám zakusne a ide.Vyskúšam v prvom rade tu kvapalinu a ovzdusnit to a potom sa uvidí.
A kde je odvzdusnovak na spojku ?
potmehuth napísal:Vymen tu kvapalinu urcite, dobre preslap, nech vyde stara a dobre odvzdusni, brzdy aj spojku. Ak sa citis, tak vymen aj olej v prevodovke. Potom uvidis, co dalej, podla toho, ako sa to bude chovat.
(Damien) napísal:A aky je dobry olej dat do prevodovky?
pekne obrazky tu pridavas, co to mas za navod?msakac33
Peters2 napísal:pekne obrazky tu pridavas, co to mas za navod?
presne ako sa tu pise, vymen kvapalinu, dobre odvzdusni, ale moc neslap do tej spojky, lebo spenis kvapalinu... Olej som daval Castrol Syntras B 75W...
(Damien) napísal:Takze ten cinkavi zvuk ide z prevodovky a podla vsetkeho je tam minimálne oleja skusim ho doliat ci sa nieco zmení a ked nic asi dole prevodovka.
potmehuth napísal:...
msakac33 napísal:
vsetko ma na obrazku napisane, netreba dalsi koment, ajked teda cinkotavy zvuk je skôr dvojhmota ako prevodovka samotna