... všetko o BMW ...
PetoK napísal:Komu niet rady, tomu niet pomoci...![]()
viem ze si si nedavno zadovazil E38 a si z nej uneseny, ale nepis tu taketo blbosti... robil som a vozil som sa vo viac autach ako si vies predstavit a ver tomu, ze keby si si sadol napr. do mojej E65, tak sa z toho pocitu poseres...ja ale urcite nemam lacny vrak bez poriadnej vybavy ako tu riesite...
... ak chces, kludne pridi a pochopis o com pisem... a potvrdi to iste viac ludi ktori ma poznaju...
PetoK napísal:Myslim, ze toto je hlavna dilema... chcem poriadne BMW ale nechcem dat za to vela... musis sa rozhodnut, co vlastne chces...
Schdrak napísal:http://bmw-rad-7.autobazar.eu/730-d-at-id4596697.html no tak s tejto nic,lebo postupne predajca pridava zavady ktr sa prave teraz objavili, napr.: niekto ho prave teraz v noci obehol klucom, 1guma je Ko, prasknuty naraznik,rozbita hmlovka,trosku dojebana koza a mna presla chut cestovat 400km pozriet ho.
bmwmpower82 napísal:na fotkach ma 740d napis na kufry, ak chces mozem ti ju pozriet byvam v starom meste v ba... myslim ze aj viem kde parkuje (ak je to ona)
Rottwa napísal:To su malickosti, ktore sa daju v pohode poriesit a je to uplne bezne pri ojazdenom aute. A este ked ma taky vek. Treba to ist pozriet. Mne sa celkom paci.
Presne viem v akej jame si ohladom inzeratov na sedmyprednedavnom som si tym presiel
Schdrak napísal:Bol by som ti vdacny,ak by si si nasiel cas. Vravi ze na kufri je 740 lebo to tam dal povodny majitel. Teraz pridal nove fotky ale aj tie su asi stare.
![]()
Inak dal dole cenu o 1000eur a este som to auto ani nevidel