... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
(Damien) napísal:Caute
Je tu toho vela o spojkach len nenašiel som co mna postretlo.
Rozbehol som sa z miesta vytočil som 1,2 a 3 uz som nevedel zaradiť zastavil som a uz mi nešla dat žiadna rýchlosť. Vypol som motor a rýchlosti isli perfektne zase som naštartoval a rýchlosti nic zopakoval som vyp motor zap cca 3x a zrazu rýchlosti idu. Ale pri stlačení spojky a pri radení 1. je počuť nejaky zvuk je to úplne slabé ako keby nieco skrelo a to nemusím úplne zaradiť rýchlosť . Ak neradim stupeň je to ticho. Uz idu preraďovať nejdú tak ľahko ako predtim ale idu a vydáva to ten zvuk ked stojím . Počas jazdy nic. Spojka zaberá malo nad polkou. A neni cítiť ze by nezaberala.
Na STK mi zistili ze brzdová kvap je úplne KO moze to mat nieco s tym spoločne ?
(Damien) napísal:Este som zistil ze páka je ako keby voľnejšia a rychlosti nejdú úplne presne ako by mali ist ked ju dam úplne doprava vida taky cinkavi zvuk. Nechcem polemizovať len chcem sa dopatrat co najbližšie co by to mohlo byt. A ci mam natom jazdiť alebo nie. Ked je akurat taky cas a nemam to kam dat teraz spravit.
(Damien) napísal:Takto sa opytam vobec mi nejde zaradiť rýchlosť žiadna pri naštartovanom motore ale pri vyp idu,pri takomto prípade je co pravdepodobne ze bude zle?