... všetko o BMW ...
maros.x5 napísal:slubox, budeš potrebovať ďalší zisík pre ten dorábaný sub, lebo keď ho pripojíš ku origo, zmení sa Ti impedancia, môže ti odísť zosík, lebo určite nebude mať dosť výkonu pre oba subwoofery. Ja to mám tiež riešené cez ďalší zosík.
BEPA napísal:Prosím, poradte mi. Mám aktívny subwoofer. Mám kompletnú kabeláž- originál pre pasívny sobwofer. Viem, ktoré káble by sommal približne použiť. Problém je zo zapojením. neviem presne kde a ako čo má byť. Na zosilovači sú vstupy. GND, REM, +12V. Čo a ako mám napojiť. OD rádia tak tíež neviem na ktoý kábel ma to napojiť. Na rádiu mám 4rca výstupa a jeden pre subwoofer. Načo slúži ten pre súbfofer. Možem kábel s červeným a čierným koncom zapojiť na RCA výstup? Ak, áno prúd mám napojiť na ten výstup pre subw.
Mám v tom chaus to je prvý môj SUBW.
Ďakuejm
sineDko napísal:Zdravím chalani, obnovím túto tému.
Chcem zapojiť do E39 subwoofer. Bedna+zosilovač. Mám vpredu BMW professional s kazetou a v kufri cd menič, zosilovač a originál subwoofer. 10+1 reprakov ak dobre rátam.
Moja otázka znie kde a či vôbec nájdem regulovaný nízkoúrovňový výstup z originál rádia. Zosilovač na dorábaný subwoofer nemá originál vysokoúrovňový vstup. Chcel by som sa pokiaľ možno vyhnúť ďalšiemu prevodníku z vysokoúrovňového signálu na nízko.
Je tu tá možnosť? Ak áno ktoré káble konkrétne to sú.
Vopred ďakujem.