... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
atesz1988
Autor témy
Auto: e39 530D 135kW
Kraj: Nitriansky

radio e39

Nedeľa, 22. Decembra 2013, 05:28

ahojte chalani potrebujem malu radu
ako je to s radiami pasuje hoci ktori typ radia alebo musi byt presni druh
lebo som uz vyskusal nie jedno radio a ani jedno sa mi nespustilo ci to bolo busnis radio s cd ci bez uplne jedno a uz si neviem rady ci je problem u mna niekde v aute alebo bolo tolko druhov tych radii a treba zistit presny typ, ked ano tak podla coho si viem presne zistit.
Dakujem

Peters2
Auto: BMW e46 tour 999PS
Kraj: Žilinský

Re: radio e39

Nedeľa, 22. Decembra 2013, 09:22

atesz1988 napísal:
ahojte chalani potrebujem malu radu
ako je to s radiami pasuje hoci ktori typ radia alebo musi byt presni druh
lebo som uz vyskusal nie jedno radio a ani jedno sa mi nespustilo ci to bolo busnis radio s cd ci bez uplne jedno a uz si neviem rady ci je problem u mna niekde v aute alebo bolo tolko druhov tych radii a treba zistit presny typ, ked ano tak podla coho si viem presne zistit.
Dakujem

a tvoje je nefunkcne ked ho chces vymenit? Ake mas ty radio?

atesz1988
Autor témy

Utorok, 24. Decembra 2013, 07:45

mam tam toto radio a chvel by som tam dat origo, jednak lebo sa mi toto nepaci a s tymto neviem nastavit nic neviem si nastavit hodiny ani datum ani nic a ani webasto neviem nastavit. uz som vyskusal ozaj vela druhov a ani jeden sa mi nespustil. par ludi mi povedalo ze musim najst presny druh ktori tam bol. ale podla coho to mam zistit uz sa mi nejak nechce verit ze z +- 10 radii ani jeden nebol vhodny
uz si neviem rady
je to mozno malickost ale chcel by som mat auto v povodnom stave a toto radio mi ta vonkoncom nepasuje

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

Peters2

Utorok, 24. Decembra 2013, 10:11

Ake si tam skusal zapajat radia a kto to skusal? Nie je tam poprerabana kabelaz koli tomu neoriginalnemu radiu? Inak na e39 treba pripojit aj radio aj display skusal si to, nepripajal si len "display"? Su to dva diely, nejaku foto som nasiel na nete pre informaciu aby si bol v obraze:
http://www.wiemachtman.de/bilder/auto/bmw/bmwe39radio2a.jpg
... Inak hodiny sa nastavuju cez budiky a webasto ovladat aj tak nebudes, jedine ak by si mal minimalne MID display a niekto ti to tam dokoduje. Inak jeden zvysny MID display mam ale radio nad neho nemam.

Peters2

Utorok, 24. Decembra 2013, 10:12

Takto nejako by malo vyzerat radio a pod nim zobrazovaci MID display:
http://img231.imageshack.us/img231/8173/20110409317.jpg

atesz1988
Autor témy

Utorok, 24. Decembra 2013, 22:46

skusal som asi tak cca 8 kusov roznych ale vsetky boli iba s jednym displejom nie s dvojtym velkym take bohuzial na okoli nemal nikto na predaj aby som mohol odskusat a zdialky mi zas nikto neposle na vyskusanie a kupovat s tym ze neviem ci mi to pojde a ci nie. ked som skusal som skusal hlavne ja ale som zobral aj jednemu kamarotovy do autoservisu on skusal tiez sme zapajali obe kable a on mi povedal ze tych radii je viac druhov a ze bohuzial ze mam skusat kym mi jeden nepojde co je dost blbe teraz ako ze mam kupovat rozne druhy kym mi jeden nepojde a ostatne si dam do garaze ako dekoraciu ???
potreboval by som odskusat este taketo s velkym displejom.

PetoK

Utorok, 24. Decembra 2013, 22:50

Potrebujes 2-dielne radio, tj MID panel + samotnu jednotku radia nad nim... bud s kazetou, alebo CD.

Tuto je nejaka kombinacia s CD...

http://auto.bazos.sk/inzerat/32023459/p ... ess-cd.php

Pripadne, ak si pozhanas MID panel, kazetovu verziu by som ti vedel ponuknut... mam na predaj.

atesz1988
Autor témy

Utorok, 24. Decembra 2013, 23:09

dakujem dufam ze budete mat pravdu levice ani nie su tak daleko asi mu zavolam a po sviatkoch by som sa dohodol a testing a ked pofrcci tak kupujem
este raz dakujem za pomoc

PetoK

Utorok, 24. Decembra 2013, 23:13

Urob ako chces, ten inz. som dal iba ako priklad, vobec netusim kto je predajca a ci je to OK, nie je to ziadny znamy...

Peters2

Streda, 25. Decembra 2013, 09:36

atesz1988 napísal:
skusal som asi tak cca 8 kusov roznych ale vsetky boli iba s jednym displejom nie s dvojtym velkym take bohuzial na okoli nemal nikto na predaj aby som mohol odskusat a zdialky mi zas nikto neposle na vyskusanie a kupovat s tym ze neviem ci mi to pojde a ci nie. ked som skusal som skusal hlavne ja ale som zobral aj jednemu kamarotovy do autoservisu on skusal tiez sme zapajali obe kable a on mi povedal ze tych radii je viac druhov a ze bohuzial ze mam skusat kym mi jeden nepojde co je dost blbe teraz ako ze mam kupovat rozne druhy kym mi jeden nepojde a ostatne si dam do garaze ako dekoraciu ???
potreboval by som odskusat este taketo s velkym displejom.

no presne tak ako som si myslel... ty si skusal len "Display" bez radia, preto ti to neslo. Ak tam nikto nepostikal kabelaz a su pouzite len redukcie na to neorigo radio tak by ti to malo ficat!

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní