... všetko o BMW ...
Reinok napísal:chod na diag, a bud ti ukaze camshaft alebo crankshaft....
CAMshaft je cidlo vačky myslím
a CRANKshaft je čidlo kluky (skapínanie, cukanie, zlý štart po zohriati, zlý chod motora po dlhom točení pri starte, a mensi výkon po cuknutí auta za jazdy....)
Mne výmenouu čidla kluky, prestalo cukať. Občas skape, ale to preto lebo nevie poriadne čo robí motor, a príde mi auto také blbé, že nevie čo od neho chcem pri pridaní....
Teraz mi vypisuje diag čidlo vačky, a teraz auto šklbne pri pustení plynu, občas skape pri točení volantom, a nejde to otáčok poriadne, ked si samo povie, a nezobudím ho ani na Xtý štart....pripadá mi to tak že keď ho vydujem nad 4k otáčok tak potom ide nejaký ten čas v poriadku. (ale auto necuká za jazdy aspoň)
bloodyxxl napísal:pochybujem ze aditivum do bendzinu ma nieco s tymto cidlom kedze sa nachadza vonku na motore..skus si ho dat dole, drzi na jednej skrutke a ocisti ho...ale ak je to cidlo vadne nepomoze ti ani cistenie...ja som svoje vybral ocistil popri tom som si vsimol male narusenia gumovej casti cidla a po zalozni to bolo bez zmeny...nove cidlo som tam supol a auto hned na brnk...aditivum davam od liqi moly a aj tak nechcelo startovat ked bolo vadne...myslim ze je to len o tom aku ma cidlo naladu, nie aditivami
no skor ci neskor prestanen startovat alebo to prestane bavit teba vybijat si baterku a citit sa jak v starej skoduli ktora nastartuje az po 7mom pokuse
...zainvestuj ak si si 100% isty ze je to toto cidlo a budes spokojny :)