... všetko o BMW ...
 Nastastie vsetko vydrzalo, nic neprasklo, zrkadla drzia ako maju, elektrika ide, tapacire cele atd atd
 Nastastie vsetko vydrzalo, nic neprasklo, zrkadla drzia ako maju, elektrika ide, tapacire cele atd atd  co sa strasne cudujem pri mojej sikovnosti. Fotky su len pod lampou, takze nic moc .. zajtra pofotim za denneho svetla.
 co sa strasne cudujem pri mojej sikovnosti. Fotky su len pod lampou, takze nic moc .. zajtra pofotim za denneho svetla. 

miro11491 napísal:tie M spetaky vyzeraju neako divne

majro napísal:tiez mi na nich nieco nesedi
ono inak, ked uz ides(ak teda), do varianty biela-cierna, tak aky mas nazor na to, ze by strecha sla do nejakej ciernej lesklej ?

asi budem musiet zbehnut do pivnice si osviezit pamat
 asi budem musiet zbehnut do pivnice si osviezit pamat   
 majro napísal:spataky mi nejak tvarovo nesedia podla oka.. ledaze, by som uz echt dlho nevidel Mspatakasi budem musiet zbehnut do pivnice si osviezit pamat

ale je pravda, ze biele by boli lepsie, aj ked neviem preco, ale bol som v tom, ze cierne budu tiez fajn.. na svojom som to tak tiez mal, podla mna sa to tam hodilo
 podobaju sa trocha na M ale nesu to M spetaky preto sa nam to zda divne
 podobaju sa trocha na M ale nesu to M spetaky preto sa nam to zda divne  
michaltt napísal:Som asi uchyl ale mne sa dost pacia aj ACS.
miro11491 napísal:jj, je mi jasne, ze sa podobaju, ale nejak mi tam nesedia niektore krivky
ušetrím ti cestu do pivnicepodobaju sa trocha na M ale nesu to M spetaky preto sa nam to zda divne
 mozno tym to bude
  mozno tym to bude 
michaltt napísal:Som asi uchyl ale mne sa dost pacia aj ACS.
 ACS su good ale tažšie sa zhanaju a s origo M aspon neni čo pokašlať
  ACS su good ale tažšie sa zhanaju a s origo M aspon neni čo pokašlať  

na vyfuk som fakt dost zvedavy
  na vyfuk som fakt dost zvedavy