... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
hellrider napísal:podla toho co viem tak ten lak nevysiel podla predstav majitela... s tymi trblietkami
Pežot napísal:Ale on nema vzadu svihadla.Konecne ma nieco horsiu vybavu ako ja
frostik napísal:http://auto.bazos.sk/inzerat/32995605/vymenim-a-skodu-favorit.php
popis je naj
mexican napísal:Však normálne mala 328i 193PS. On to má vytunené na 200. Preto tá maximálka 280
msakac33 napísal:
Tak toto si chlapce prehnal, chod sa hrat s kamosmi nejake stolove hry, pripadne vyprstuj svoju cajocku ale hlavne tu nevypisuj picoviny o tom kolko mas odjazdene a aky si ty odbornik na BMW. Ja ked som mal blbecku 8 rokov, môj foter robil v NDR kde zarabal 1600 mariek ( krat 20 Korun = 32 000 korun ) co bola v tej dobe skoro rocna mzda tuto na Slovensku. Ty si v tej dobe nie ze tahal dreveneho kacera, ale si sa este hojdal v otcovich vajciach. My sme sa vozili na inych autach vtedy a aj dnes malicky môj, kedze popri tom môj stary aj vozil auta z toho Nemecka. V tej dobe stali na sidlisku embecky, zigulaky a sused mal noveho Olcita, to bolo asi tak vsetko. To ze sa ty sprtas v nejakej E30 bez papierov je len a len tvoja vec a taktiez aj hlupost, nakolko to auto nikdy legalne nepostavis na papiere. A to ze sa v tom sprtas neznamena ze rozumies autam a BMW-ckam, ver mi ze ak by si riesil dennodenne opravy a problemy s autami tak ako ja, tak potom by si bol mozno ako tak znaly, ja ani po rokoch prace s autami neviem vsetko a nezozral som mudrost sveta!!!
P.S.: S akymi autami to mas odjazdene tie miliony kilometrov? Kolko to mas vlastne odjazdene, ked nemas ani vodicak? Takze kto tu drista? Tolko aut co som ja videl, opravil a odjazdil ty mozno nestihnes ano do konca svojho zivota synak, tak tu neposudzuj a nevyvysuj sa na ludi z klubu o ktorych beztak vies hovno, v tvojom veku je to nepristojne, detinske a bez zivotnych skusenosti aj trapne a smiesne![]()