Potom sa urcite podel o vysledok, som zvedavy, lebo onedlho to caka aj moju E34:)) mam uz vytipovanych dvoch super lakyrnikov ktorych mi odporucili kamosi a bol som sa osobne kuknut na ich robotu, kvalitka, obaja ze do 30K aj s pripravou by to zvladli (cerna metla), ale pripravu pod lak a vsetky klampiarske prace (u mna je na tom najhorsie oblast pod zadnym naraznikom kedze auto bolo kedysi tuknute na zadok, inac spodky dveri, predok, prahy vo velmi dobrej kondicii) bud zverim nejakemu fakt kvalitnemu klampiarovi (pravdupovediac o takom neviem zatial) aj ked najradsej by som toto robil sam, lebo nikto nema rad tvoje auto tak ako ty a teda sa s tym nikto nebude tak puntickarsky babrat - kor pri tejto robote, kde to dost tazko mozes skontrolovat .
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau EX E34 535i 92' Schwarz EX E34 535iA 91' Diamantschwarz EX E46 328ci 2000' Silber E90 330d 2007' M-paket
Jedna poznamka, v pripade poskodenia alebo ani len tak sa matna farba NEMOZE lestit, lebo uz nebude matna :) kamarat to ma na golfe 4ke sivu matnu a veeelmo zaujimave, len barz jaky dobanec a je to tam kym sa to cele nestrekne na novo, na lestenie rovno zabudnut
videl som este jeden bavorak E30ku streknutu do fialovej matnej a tiez zverina... ale to malo este 2.7 turbo pod kapotou takze som nevedel nad cim sa skor rozplyvat hehe
ale matnu jednoznacne, nad inym ani nerozmyslaj hehe
neviem co tu palkujete 30 K, kto neni uplne lenivy si to nastrieka sam,
to neni lak, na matnej nevidiet ziadne chyby striekania ani prechody..
takze ked ti to oseru holuby, jednoduchsie ako cistit to,
je chytit excenter, prejst to a streknut
same shit, different day.. There's no replacement for displacement.. Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
sak jo, ale zasa aj ta farba volaco stoji + to treba striekat v miestnosti kde sa neprasi vobec... Ak by sa dalo auto streknut za 10-15k do peknej matnej farby ze to nebude vyzerat ako valcek paket, ja by som bol len rad, ale zda sa mi to nerealne...
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau EX E34 535i 92' Schwarz EX E34 535iA 91' Diamantschwarz EX E46 328ci 2000' Silber E90 330d 2007' M-paket
SAD zilina :) je tam ucnovske stredisko, bude to striekat majster co uci ziakov este otazka, kde dat v ziline spravit folie a kolko to cca stoji?
mne na fabii robili folie v hornete, ale nebol som spokojny. chod do autoskla achat, je to vo dvore vedla motopo, robia folie 3M. mam ich na aute cca pol roka, kamarati ich maju na niektorych autach aj 5 rokov a no problem. za kvalitu si ale treba kusok priplatit, kazdopadne sa to oplati.