cez dialkove mi dotiahlo okna/siber aj predtym ked som podrzal tlacidlo, len mi vadi ze to treba stale drzat, radsej by som tak ako mas ty ze ked zamknem automaticky dotiahne aj okná...
a schemu som nenasiel ziadnu, tak som to pripajal rovnako ako bolo predtym az na par zmien.
signal zamknutia som pripojil z jednotky DO na ZKE IV modul na zlty konektor (nachadza sa v strede niekto moze mat fialovy) na pin č. 17 a rovnako signal na odomknutie som pripojil na ten istý konektor na pin č. 4. inač na tento pin bol predtým pripojený aj modro, červeno žltý kablik - signál z EWS, takže aj ked som mal auto zamknuté pri vložení kľuča do spinačky sa odomklo co sa mi nepáčilo tak som kabel odpojil a dal prec. teraz ked sa zamknem v aute a vlozim kluc do zapalovania tak ani nenastartujem a dvere sa neodomknu

.
spominane dva kabliky som pripajal cez jednosmerné diódy, co je podla mna dolezite pretoze predtym som to mal pripojene bez diod rovnako a doublelock mi nesiel pripadalo mi to ako keby to zamklo na doublelock a potom sa signal vratil a odomklo vnutorne klucky....

teraz aj ked zamykám počut len jedno rychle cvaknutie vtedy to bol taký čudný zvuk. este som skusal signal na zamknutie napojit na zltý konektor, pin č. 13 ako si pisal v nejakej inej teme no tam mi nerobilo vobec nic.
kabel na blikanie smeroviek som tahal tak ako bol predtym z jednotky DO k vypinacu vystraznych svetiel k (uz neviem ktorý pin ale hnedo modrý kablik), pretoze som ho nenasiel v spojovacke pred spolujazdcom a rozoberat vodicovu stranu som nemal cas akurat som vodic natiahol pekne cez zvezky v podlahe.
dalej, uz bolo treba len napajanie 12V, uzemnenie, a bielofialový, bielozltý kabel (na diag. linku) to vsetko sa da pripojit uz do spojovacky co je za odkladacou skrinkou. a dalsie kable ktore isli z konektoru jednotky DO, som len skratil a zaizoloval, tie by mali ist na alarm, (na sirenu, cidla atd... ) len bez schemy som to nechal tak ako bolo, hlavne som chcel rozchodit double lock na DO a natahat vodice cez zvezky a nie hocijako ako to robil niekto predo mnou ze boli vsade neprehladne pomotane hrce kablov
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
dufam ze tento popis bude stacit