... všetko o BMW ...
salat napísal:Raz sa mi podarilo na palisadach, trielili k "piratovi" trciacemu asi 0,5m do prechodu a isli hore kopcom jednosmerkou do protismeru! Ja z hora dole, len som vliezol do nej a vidim ako na mna blika a trubi ze ide hore. Ja ani bohovi cuvnut. Je to sukromna firma, nie policajne auto, su v protismere... mestskeho polisa islo rozdrapit ze marim vykon sluzby, tak som si vypytal meno a cislo a dovod preco v sluzbe jazdi v aute sukromnej spolocnosti. Samozrejme, nasadli, vycuvali 150m nazad a trielili okolo bloku po jendosmerkach hore...a nestihli to!DDD "Pirat" uz vylozil dieta v skolke a vratil sa do auta, kym prisli.
- môžu ťa prinútiť cúvnuť (teda porušiť zákon) ? ak dobre viem, v jednosmerke môžeš cúvať iba na zaparkovanie medzi dve autá.. ak chceš vycúvať až na začiatok, tak to je asi protizákonné.. akože súkromnej firme by som určite nevyhovel.. ale čo mestský ? alebo dopraváci ?isli hore kopcom jednosmerkou do protismeru! Ja z hora dole, len som vliezol do nej a vidim ako na mna blika a trubi ze ide hore. Ja ani bohovi cuvnut
k0be napísal:stoji rovno pred prechodom - vodic nesmie zastavit a stat najmenej 5m pred prechodom. ked zastavi takto, tak nevidis ludi, ktori vchadzaju na prechod(respektive tych, co tam uz vosli). na menej frekventovanych miestach za to davaju papuce, tu je to horsie, kedze ten prechod vedie na zastavku... takze podla mna odtah v poriadku, aj ked samozrejme majitela nepotesi...
chico69 napísal:- môžu ťa prinútiť cúvnuť (teda porušiť zákon) ? ak dobre viem, v jednosmerke môžeš cúvať iba na zaparkovanie medzi dve autá.. ak chceš vycúvať až na začiatok, tak to je asi protizákonné.. akože súkromnej firme by som určite nevyhovel.. ale čo mestský ? alebo dopraváci ?