... všetko o BMW ...

Moderátori: b0ris, 100RM, BinKooL

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6
Kraj: Bratislavský

Re: F 01 mapy pre navigacie

Pondelok, 12. Novembra 2012, 10:08

mexican napísal:
Mne Speed Limit Info v Rakúsku funguje

Dik, tak to pojdem upgradnut.
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

miso_525d
Auto: SOBI 20

Pondelok, 12. Novembra 2012, 11:19

ty to vies flashnut?

SmartBastard napísal:
Práve takéto ojeby ako že to trvá 4 hodiny a že treba čakať 2 dni na kód má nebavia. Mapy sa dajú stiahnuť z netu, napališ DVD a kupiš kód podla VIN od jedného z mnohých nelegálnych zdrojov za 40e.

Ale celkom by má zaujimalo to speed info, má niekto nejake info kedy resp. či to bude aj na Slovensku fungovať? A vie niekto či to uz funguje v Rakúsku? Dik.

SmartBastard

Pondelok, 12. Novembra 2012, 14:48

miso_525d napísal:
ty to vies flashnut?

Nie iba som cital na gpsunderground, ze mapy nahrat nieje problem, jedine co je problem je ten kod a na to existuje generator, akurat ze firma co ten generator predava to predava za par tisic EUR, takze to ma iba par ludi, ktori s tym samozrejme zarabaju a predavaju kody za cca 40-60EUR. Uz tu bol spominany ten sierra5, alebo ako sa presne pise, on bol jeden z prvych co to zacal predavat na forach. Posles mu VIN auta a peniaze a on ti posle kod.

Ak to zhrniem, mapy sa daju jednoducho stiahnut, googli resp. pohladaj na gpsunderground, hodis to tusim bud na USB alebo DVD odtial sa to updatne, ale musis zadat ten kod.

EDIT
protonk postol link na strane 2, treba sa v tom trocha preklikat a precitat reakcie http://gpsunderground.com/forum/bmw/129 ... 2-a-5.html
www.RoyalGarage.sk

miso_525d

Pondelok, 12. Novembra 2012, 15:44

aha tak ty si cital.... :D :D

no takych, co citaju je tu hafo a vacsinou su to rady dobre tak akurat na posedenie skolkarov pri jedlicke, bez urazky.

ale aby som nemlatil prazdnu slamu...dnes vecer si ide CIC navi na E91 updatnut k jednemu typkovi (vramci BA) moj kamos, tak sa idem s nim pozriet, co a ako, kolko to trva, ako sa to robi.

dam vediet.

SmartBastard napísal:
Nie iba som cital na gpsunderground, ze mapy nahrat nieje problem, jedine co je problem je ten kod a na to existuje generator, akurat ze firma co ten generator predava to predava za par tisic EUR, takze to ma iba par ludi, ktori s tym samozrejme zarabaju a predavaju kody za cca 40-60EUR. Uz tu bol spominany ten sierra5, alebo ako sa presne pise, on bol jeden z prvych co to zacal predavat na forach. Posles mu VIN auta a peniaze a on ti posle kod.

Ak to zhrniem, mapy sa daju jednoducho stiahnut, googli resp. pohladaj na gpsunderground, hodis to tusim bud na USB alebo DVD odtial sa to updatne, ale musis zadat ten kod.

EDIT
protonk postol link na strane 2, treba sa v tom trocha preklikat a precitat reakcie http://gpsunderground.com/forum/bmw/129 ... 2-a-5.html

SmartBastard

Pondelok, 12. Novembra 2012, 21:18

Daj, som zvedavy. Suhlasim s tym "cital som" etc, ale na gpsunderground je toho plno a pozeral som aj ten FSC code generator, takze podla mna to ist pojde urcite. Vsak sam uvidis ;)
miso_525d napísal:
aha tak ty si cital.... :D :D

no takych, co citaju je tu hafo a vacsinou su to rady dobre tak akurat na posedenie skolkarov pri jedlicke, bez urazky.

ale aby som nemlatil prazdnu slamu...dnes vecer si ide CIC navi na E91 updatnut k jednemu typkovi (vramci BA) moj kamos, tak sa idem s nim pozriet, co a ako, kolko to trva, ako sa to robi.

dam vediet.

Naposledy upravil/-a SmartBastard v Utorok, 13. Novembra 2012, 08:20, upravené celkom 1 krát.
www.RoyalGarage.sk

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 13. Novembra 2012, 07:29

Sak na fore si uz takto minimalne jeden clen upgradoval mapy - ze si ich stiahol a dal si zaslat od pana z Ruska za 50eur kod a mal vystarano....
funguje to
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

miso_525d

Utorok, 13. Novembra 2012, 21:14

takze mozem potvrdit vlastnu skusenost - funguje to, mapy su na 3 dvdckach, alebo sa to da robit aj z jedneho usb kluca, ak ma aspon 30GB, trva to /v pripade usb/ so vsetkym cca dve hodiny, pokial mas spravne zapisane config subory na usb tak to ide celkom svizne, s dvdckami bol problem s tym, ze mechanika v aute je citliva na palene dvd, cize islo to pomaly a robilo to problemy.

kazdopadne potrebujes skusenost, resp. radu ohladom config suborov, aby vedel update program najst cestu k dalsim zvazkom, celkovo su tri.

rozhodne to nefunguje tak easy, ze si stiahnes image a veselo updatnes. potrebujes cloveka co s tym ma skusenost.

SmartBastard napísal:
Daj, som zvedavy. Suhlasim s tym "cital som" etc, ale na gpsunderground je toho plno a pozeral som aj ten FSC code generator, takze podla mna to ist pojde urcite. Vsak sam uvidis ;)

SmartBastard

Utorok, 13. Novembra 2012, 23:01

miso_525d napísal:
takze mozem potvrdit vlastnu skusenost - funguje to, mapy su na 3 dvdckach, alebo sa to da robit aj z jedneho usb kluca, ak ma aspon 30GB, trva to /v pripade usb/ so vsetkym cca dve hodiny, pokial mas spravne zapisane config subory na usb tak to ide celkom svizne, s dvdckami bol problem s tym, ze mechanika v aute je citliva na palene dvd, cize islo to pomaly a robilo to problemy.

kazdopadne potrebujes skusenost, resp. radu ohladom config suborov, aby vedel update program najst cestu k dalsim zvazkom, celkovo su tri.

rozhodne to nefunguje tak easy, ze si stiahnes image a veselo updatnes. potrebujes cloveka co s tym ma skusenost.

A tebe to robil chalan z USB alebo DVDciek? Má vlastný code generátor alebo ste kupovali z netu? €€€? ;)
www.RoyalGarage.sk

miso_525d

Nedeľa, 18. Novembra 2012, 19:41

ja som si to zatial urobit nedal, robil to ten chalan mojmu kamosovi, robil to nakoniec z USB, kedze dvdcka boli problemove. Na USB bolo vzdy po skopirovani jednotlivych zvazkov potrebne zeditovat cestu k dalsiemu zvazku.

Celkovo to stalo 120 EUR

SmartBastard napísal:
A tebe to robil chalan z USB alebo DVDciek? Má vlastný code generátor alebo ste kupovali z netu? €€€? ;)

tomas123
Auto: e39 530i e38 740i

Utorok, 27. Novembra 2012, 19:45

Chalani ked chcete viem to urobit mame 2013 mapy a trva to asi dve hodiny a stoji to 100eur

miso_525d

Pondelok, 3. Decembra 2012, 16:39

asi nevies, o com pises. mapy 2013 neexistuju, to co existuje je update MAPS 2012 PROFESSIONAL PREMIUM.

cize hodnota tebou ponuknutej sluzby je celkom otazna, kedze ani nevies, co vlastne ponukas.

tomas123 napísal:
Chalani ked chcete viem to urobit mame 2013 mapy a trva to asi dve hodiny a stoji to 100eur

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 3. Decembra 2012, 17:04

miso_525d napísal:
asi nevies, o com pises. mapy 2013 neexistuju, to co existuje je update MAPS 2012 PROFESSIONAL PREMIUM.

cize hodnota tebou ponuknutej sluzby je celkom otazna, kedze ani nevies, co vlastne ponukas.

uz su aj 2013 :roll:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

tomas123
Auto: e39 530i e38 740i

Utorok, 4. Decembra 2012, 17:33

miso_525d napísal:

Tak tu mas ukažku prave sme dorobili F07
Prílohy
fotka.JPG
fotka.JPG (101.62 KiB) 2012 zobrazení
Naposledy upravil/-a tomas123 v Pondelok, 17. Decembra 2012, 21:24, upravené celkom 1 krát.

gusto
Auto: 325ti
Kraj: Trnavský

Streda, 5. Decembra 2012, 15:45

miso_525d napísal:

Myslím, že otázna je hodnota tvojich vyjadrení, radšej sa zdrž ak nevieš o čom je reč ](*,)

miso_525d

Pondelok, 10. Decembra 2012, 23:54

ok ospravedlnujem sa vsetkym za svoju nevedomost ohladom map 2013 :roll:

za kolko robite update na 2013? je tam uz aj PR1BINA?

diky.

tomas123 napísal:
Tak tu mas ukašku prave sme dorobili F07

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní