... všetko o BMW ...
-egoiste- napísal:Dost sa tu odlisujete v tych datach o spotrebe. Podla mna nie je mozne aby bol rozptyl v spotrebe jedneho typu motora 70% a viac a to ani pri urcitych rozdieloch v style jazdynajmä ak sa bavime o dlhodobej priemernej. Jeden tvrdi ze ma 7,9 a dalsi 13,5 litra. Ja mam skusenost, ze bmw ma spomedzi ostatnych vyrobcov pomerne presne palubaky co sa tyka spotreby. Z mojho pohlaďu neodzubavaju ako ostatni
![]()
Ale zauimalo by ma v skutocnosti s cim sa da jazdit pri maximalnej ekonomickej jazde s LCI t.j. 286k. Pokial viem je tam aj drobny rozdiel v tychto ukazovateloch medzi "starym" a faceliftovym modelom...
-egoiste- napísal:Dost sa tu odlisujete v tych datach o spotrebe. Podla mna nie je mozne aby bol rozptyl v spotrebe jedneho typu motora 70% a viac a to ani pri urcitych rozdieloch v style jazdynajmä ak sa bavime o dlhodobej priemernej. Jeden tvrdi ze ma 7,9 a dalsi 13,5 litra. Ja mam skusenost, ze bmw ma spomedzi ostatnych vyrobcov pomerne presne palubaky co sa tyka spotreby. Z mojho pohlaďu neodzubavaju ako ostatni
![]()
Ale zauimalo by ma v skutocnosti s cim sa da jazdit pri maximalnej ekonomickej jazde s LCI t.j. 286k. Pokial viem je tam aj drobny rozdiel v tychto ukazovateloch medzi "starym" a faceliftovym modelom...
alfi666 napísal:5,5![]()
![]()
To by mi na 530d svietilo jedine keby som siel cely cas dolu kopcom.. ja som sa pod 7l nedostal.. ale je pravda, ze mam starsi motor kombi je trochu tazsie![]()
Pravda vsak je, ze rozdiely v spotrebe su fakt velke.. zaujimalo by ma to, cim je to sposobene
Lipo69 napísal:Chalani tu hovorite o spodnych hraniciach, spomente aj tie horne ( mesto zima semafory)
Nech sa vie aj o tej spotrebe
local napísal:
No presne to neviem, ale moj styl tak max 10 litrov, v meste na rozbiehacky na semaforoch sa neda dat plny plyn, to tie gumy na cestu neprenesu, a za 3-4 sekundy ma clovek na tacho z 0 60 kmh, takze nejako na plyne sa slapat neda. ale po meste s tymto autom moc nejazdim. myslim ze viac ako 10l som na nejakej dlhsej trase ked sa ti ustali spotreba nikdy nemal. najviac asi clovek moze mat ked ide po okreske a casto predbieha, t.j. zrychlujes stale z tych 50-90 na 100-140 km cca potrebnych na rychle predbiehanie. ale ani tam si nepamatam viac ako 10.
asi by mal skor napisat clovek co tych 286 (u mna cca 360 tuningovych) koni aj naozaj pouziva.
voMacK napísal:6.7 ????![]()
To si jak siel?? Ja teraz sa pod 8 nedostanem a to jazdim jak clovek a vacsinou mimo mesto...