strix: mas viac moznosti, auto je v zaruke este predpokladam, a ked mas predlzenu a chces si to nechat, tak by som skusil jb4, alebo nieco tomu pribuzne, tlacia to niekam na 220-240 koni cez tieto zariadenia, podobne vykony ale ti daju aj v tunerskej firme, akurat toto vies namontovat a vymontovat bez toho aby o tom v servise vedeli.. lebo pokial to chipne firma, tak zaruka na motor a pohonne ustrojenstvo konci. takze s tymto opatrne
pokial nechces prst o zaruku, tak jedine fabricky Power Performance Diesel,Kit na 147kW. externe krabicky , ktore menia skutocne vstupne hodnoty pre DDE by som do svojho nedaval. jedine priama uprava softwaru v riadiacej jednotke, but ten PPK, alebo vo firme, ktora sa tym zaobera, ak das prednost vykonu pred zarukou. je este samozrejme moznost si v chip firme odlozit povodny soft a pred planovanou navstevou servisu ho tam nahrat naspat.
nie som si isty ci sa pre 20i vobec vyraba power kit
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
je este samozrejme moznost si v chip firme odlozit povodny soft a pred planovanou navstevou servisu ho tam nahrat naspat.
No to by si musel overit u renomovaneho upravcu ci mu zarucuje, ze na to nepridu. Co sa diesla tyka uz stara EDC16 ma register poctu prepisov (to je este jednoduche prepisat na 0) a vsetky EDC17 maju tuning protection ktoru treba najprv prelomit/vypnut cize nieje problem zistit ci bol SW manipulovany alebo nie. Jedine, ze by bol zase multi-tisicovy tool ktory to nejako vymaze a zamkne nazad-tot ta otazka na upravcu a zaruka.
Kluci, vy ste fakt tak naivni, ze si myslite ze vsetci inzinieri na vyvoji su uplni kkti a nevedia si to osetrit? Uz v davnejsich dobach si napr. v M3,M5 modeloch jednotky DME, DSC ukladali aj take data, ako bolo jazdene, jazdny profil, kolkokrat bolo brutalne, nudzovo brzdene a ked napr. prisiel debil zakaznik na reklamaciu ze mu zhoreli brzdy, este len nechapal, ked sa mu tie data vytiahli a zrazu pokorne zaplatil vsetko co bolo treba...