... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
goddess
Autor témy
Auto: BMW 320i
Kraj: Nitriansky

Kamerový systém do BMW

Streda, 4. Marca 2015, 17:45

Ahojte,

potrebovala by som poradiť nejaký kvalitný a spoľahlivý kamerový systém do BMW, ktorý má nočné videnie a monitoruje celých 360 stupňov zvonka ale zas nie príliš drahý.
Odkedy som kúpila moje BMW, vkuse mi ho znova a znova niekto doškriabe a dnes som si našla urvanú časť spätného zrkadla a na druhom mi zas tiež niekto odlúpil kúsok. Tak mi prišlo zle, že som skoro odpadla. Ak s tým má niekto skúsenosti, budem Vám vďačná za každú Vašu radu.

Ďakujem... :-)

Marek-WAR
Auto: BMW E91
Kraj: Zahraničie

Re: Kamerový systém do BMW

Streda, 4. Marca 2015, 18:07

Pokud by si chtěl zrcátko tak mám, ale ruky bych urazil takovým lidem. Jen kdyby to poškodil někdo jim. Zkusím se optat kamaráda na tu kameru.

bizonik
Auto: BMW E46 330ci
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 5. Marca 2015, 08:18

lamat ruky takym ludom ... tu pomoze asi iba garaz :?
BMW E46 330ci
Toyota Auris Touring HSD
BMW E91 318D EX
BMW E39 530Da EX
BMW E46 320D Touring EX
Alfa Romeo 146 1.6TS EX

madxface
Auto: f34, e91
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 5. Marca 2015, 11:04

1. Garaz, ak to financne podmienky dovoluju a je to v blizkosti domova
2. Poistka proti vandalizmu (casto krat sucast havarijnej)
3. Vzdy volat policajtom na zapis, na bmw je skoda vzdy viac ako 300eur, takze je to trestny cin. Cim viac sa to bude opakovat, tym tam skor zacnu chodit hliadky a ked ho chytia, nech tam toho uz ma viac
4. Sledovat aj ostatne auta, ci su poskodene, alebo len tvoje (utok na tvoju osobu). Parkujes v zmysle zakona? Nikomu si neobsadila "jeho miesto"?
5. Pockat/Prespat v aute, ak mas cierne folie vzadu - najlacnejsie a najnepohodlnejsie riesenie. V zavislosti od pravidelnosti
6. Kamera pomoze vo velmi malo pripadoch, hlavne v noci. Skor to vsak moze mat odstrasujuci vplyv, a na to ti staci aj Fake kamera, ktore stoja par eur.
Obrázok

Tomeo
Auto: F11 530xd
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 12. Marca 2015, 21:47

Commander má v ponuke kamerový systém na 4 kamery. Je to určené primárne pre náklaďáky, ale nemajú problém namontovať to do osobného auta. Informuj sa u ich predajcov a uvidíš, či sa ti to hodí. http://www.commander.sk/novinky/8-i190/ ... o-vozidiel
F11 530xD - Príbeh
Black-On-GraphiteGrey

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných