... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Pity777 napísal:mam takyto problem, auto mi na volnobeh dymi slabucko na bielo modro, iba na volnobeh a vsetko slape ako ma, nic nemizne. kedze to riesim uz dlhsie tak som dal repasovat turbo lebo piskalo (piskalo asi rok ale islo ako hodinky) ze reku tak asi prisiel cas dat turbo do kopy ale nepomohlo, tak potom novy separator aj ked ten co tam bol uz bol raz meneny ale ta som skusil, egr vycistene a urobeny bipas, zhavice vsetky menene tuto zimu rovnako tak RJ zhavicov. ale uz ma fakt nenapada co dalej riesit. mate niekto napady? este doplnim mam odstranene DPF
na nemeckych/anglickych forach je toho popisane vela cital som asi uz vsetky temy a vacsinou kazdemu vymena separatora pomohla. dalsia vec co by to mohlo byt je ze mam v pi niektory alebo niekolko vstrekov, ale tomu sa mi nechce verit lebo auto startuje na prvu supu, ide tichucko a motor krasne slape, ma zatah od spodku a ide neskutocne dobre, spotreba tak isto v norme 8,4 v meste. takze neviem poradte.
pre pochopenie davam video ako mi to podymuje nie je moje ale presne takto mi to dymi.
http://www.youtube.com/watch?v=eCQvpGd1Yak
vdaka