... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
salat napísal:no mozem ti povedat cerstve skusenosti, lebo som menil disky a menili sa mi tak aj gumy. Mal som 225/45 R17 Dunlopy, bez Runflat a teraz som presadol (docasne) na 225/45 R17 a 255/40 R17 Bridgestone s Runflat.
Mozno je to skreslene este tym ze mam M-podvozok (je trosku tvrdsi), ale rozdiel tam citit teda je. Na tychto RFT sa mi pri prebehnuti jamy rozdrnci obcas aj sklo v dverach, co som pred tym nepoznal. Na pocit je to ale skoro rovnake a slalom medzi jamami mam vzdy. Najvacsi rozdiel je ale v kolajach. RFT su tvrde svine a ked ides v kolaji a nabehnes na okraj, guma sa nezdeformuje a zatlaci ti do riadenia. Je to obcas fakt ze boj s volantom a musel som si na to zvykat. Cely cas sa snazis strafit stred kolaje, lebo tam to netaha volant.Hlavne ak predbiehas a prebehnes z kolaji do kolaji, je to sranda
uz asi viem z coho mavaju chlapci z Baworov take namakane bicepsy
![]()
Zhrnute, neboj sa zas toho ako cert kriza, da sa to aj s tym aj s tym, ale kazdopadne komfortnejsie a prijemnejsie su gumy bez RFT.
PS- ak mate pocit ze vase auto jazdi strasne ztuha a tvrdo, odporucam pol hodinku na motokarach a potom jazdu domov. Vtedy zistite ako bohovsky komfortne Vase auto je
afro napísal:haha lietadla su bezpecnejsie ako auta, ale aj tak radsej nepristavam nikdy na nasej C182, vzdy necham pilota v tom sameho nech si pristane sam
, ale inak moje 17" RF sa mi zdaju tiez tvrde, akurat idem kupovat zimne, a nebudu to RF.... 17" stacia bohate, 18 ani <>... uz som mal raz a povedal som si nikdy viac... tot moja skusenost
salat napísal:ojjj, lietadla su nebezpecne. Staci ze letime 2-3 hodinky na C172 a po presadnuti do auta ides od Bolerazu do Trnavy aj 200 a stale sa ti zda ze stojisObcas mam pocit ze to kliftoni vedia a presne na to cakaju schovany za krickami...
Ale MiG29 - hmm, nechal by som sa nahovorit
shark2 napísal:samotne ET nic nevypoveda ze uz je moc von zalezi to spolu od sirky disku a aka je na tom siroka pneu
napr. kludne ET 14 vojde a netrci nic ked das na 8" disk s ET 34(co je origo pre 3er)20mm podlozku mas ET 14 a netrci len to uz nieje sanitka utopena
shark2 napísal:samotne ET nic nevypoveda ze uz je moc von zalezi to spolu od sirky disku a aka je na tom siroka pneu
napr. kludne ET 14 vojde a netrci nic ked das na 8" disk s ET 34(co je origo pre 3er)20mm podlozku mas ET 14 a netrci len to uz nieje sanitka utopena