ahojte pani chcem sa spytat kupil som si disky na zimu no volako mi nechcu pasovat ako srouby pasuju aj na naboj sadnu vsetko toto len su volake ako by som to nazval plytke?....dru mi proste o prasa na brzde...rad by som sa opytal ci existuju dake rozsirovacie podlozky dakujem
nie som si isty ale e46-tky nedavali 15-tky...preto je mozne ze ti to sucha... alebo alternativa c. 2 je taka, ze niekto pred tebou tam dal vacsie brzdy...skus zistit aky mas mat rozmer kotuca a aky mas... ja mam na zimu R16 a je to dost tesne teda...
ale oni nedru z tej ovalnej strany o brzdu ale o tu vnutornu stranu kde je ten vzor disku alebo ako by som to napisal proste ze nedosadnu uplne na doraz ze este daky 1 cm im chyba lebo sa tlacia o to prasa
tak tak.ak mas tour facelift tak tam bol min rozmer 205/55 R16...kotuce ak niekto nemenil su priemeru 300 mm..a zakonite ti tam 15 tky disky nevojdu...cize to mozes rovno predat
BMW E70 X5 3.0D BMW E53 X5 3.0D r.v 2005 (ex) BMW E39 530dAT Sedan BMW E46 320d Touring M-Packet (ex) BMW E36 318tds Compact M-Packet (ex)
No neviem ja mam Tour FL a mam 15" disky na zimu - origo BMW plechace a sedia super... je sice mala fuga medzi strmenom a rafom ale neni problem. Dokonca ich mam v technicaku zapisane. nemas ty nahodou malu tu strednu dieru? na bmw je to tusim 72mm.. ci?