bramborak napísal:chlapci , pisete tu o X-drive, pritom pokial viem e46 x-drive nema, je to permanentný náhon 4x4. alebo ani neviem, na com jazdim?

Kely: pisal som ti spravu

ty asi nevies co citas ... myslim ze tu nikto nespomenul Xdrive kazdy pise ze je to Xko a to je lebo to ma auto v nazve ak by si o tom nevedel .... ci ani nevies o com sa bavime ???
to ze xko je pomalsie v zakrutach tak tam jedinu chybu vidim v gumach ... chcelo by to test rovnake auto cca rovnaka vaha rovnake pneu a ktore sa skor utrhne ci x alebo zedokolka
o spotrebe sa tu o tom popisalo hovadin a hovadin , spotreba je vyssia mozno tak o 05-08l na 100/km o servise plati to co som pisal hore.Je o trocha drahs,i ale zas menej casto mensis zadne gumy.Takze nakoniec aj usetris na xku. pohon je to vymakany co sa rocniku auta tyka, mne uz neraz zachranil krk a aj na LADE ... aj predbiehanie aut je teraz ovela bezpecnejsie ako ked som na predokolke... este ked vychadzas z pruhu sa to da ale ked pri vyssej rychlosti sa vracias spat cez tu kopu snehu co je v strede tak mi uz neodhodi zadok ako na predokolke ...vyhrabanie sa z parkoviska v petrzalke je tiez ovela lahsie ... vcera som aj frajerku s yariskou vytahoval ked zapadla na parkovisku ....
ja neviem nac sa to tu rozobera ...sam musis vediet co chces, ci auto na obcasne blaznenie tym ze zadne gumy ti nevydrzia 4r ale len jednu sezonu , alebo chces bezpecnejsi podvozok ci na mokrom alebo zasnezenom povrchu ....
jasne Xko je zbytocnost preto ich bmw dava do 60modelov a ludia co na to maju si to aj zaplatia

tu mas temu ako sa da vytrapit na snehu ked nemas Xko
bmw-pokec/zapadnutie-ba-t73273.htmla to sa tam prizna len 2z10 niektory aj keby kazdy den vytahovali auto zo zaveju budu tvrdit ze xko je zbytocne
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)