... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Killo napísal:tak naco reagujes na to co pisem?ako si zistil ton pisaneho slova, prezrad? ciii to, ze som napisal, ze "vyzrany" sa ta tak strasne dotklo, az ti pomfritky z ruky vypadli ?dobre tak prepac, mal som napisat korpulentny, nech sme PC :)
a vcera si o rehabilitaciach a doktoroch NIC nespominal, tak to tu teraz nevytahuj ako fakt. Ja som ti len povedal nazor na stacionar v suvislosti s tebou, nie tvojou sikovnou mladou (btw mala trenera, certifikovaneho, kt. by na nu dohliadal ked sa zranila?)
Sam si suplikant, ty decko ukricaneuz si ma laskavo neber do huby, fakt ma to nebavi
Maco napísal:Fukso a ked ti vyhovuje bike neni ti jednoduche kupit ten trenazer ze na to len nahodis zadne kolo, zaistis a makas? A nemusis riesit dodatocny vesiak na pradlo.
ViktorDDD napísal::-Dinak plavanie to je taky ojeb, ja som este chudeho tulena veru nevidel
pyranes napísal:Octagon e e. Z MMA kukam v podstate iba UFC (Connor vs Khabib bude masaker pyco).inak sledujete aj Octagon?
Maco napísal:ahaa no problem pri tomto ale je, ze ked v prechodnom obdobi ako napriklad teraz (alebo aj buduce leto povedzme), budem chcet ist na bajk, tak to musim furt zmontovat dolu, a potom ked zena bude chcet doma zas, tak to zas nahodit.. ale tak s priestorom problem zatial nemame, takze uvidime.. vesiak sa zide vzdy :-Ohttps://www.hej.sk/cyklotrenazer-master-x-06/ taketo daco, isto najdes po bazosoch aj lacnejsie. Hodis na to svoj bike aked skoncis upraces to a nemas chujovinu na co ti sada prach alebo sa z toho stava policka.
Slavino napísal:Oktagon :)) Ja to mam celkom v merku, teda vlastne celu fightrsku scenu, nie len SK-CZ (XFN) ale aj svetovy box primarne, thaibox sekundarne a mma tercialne :) Sem tam sa este tomu aj povenujem ked cas dovoli, inak sa udrzujem podla moznosti a casu...
voMacK napísal:Velmi tazko sa typuju tieto titulove zapasy, hlavne pri bilancii aku maju obaja akteri. Ani jeden zatial neprehral... AJ bol aj s Klickom na zemi a v podtsate pre ten zapas viac outsider a nakoniec to ako dopadlo?! Myslim si ze to bude zapas na celych 12kol...ale mozem sa mylit. Skor by som si typol vitaza v UFC lahkej vahe. Khabib vs. Conor, tam to vidim cisto na Ruskej (Dagestanskej) strane. Mozno ale je to zase len o sympatiach. Nemam rad moc tych showmanov v bojovych sportoch ala McGregor, aj ked si uvedomujem ze to PR k tomu sportu (teda biznisu) proste patri... Myslel som ze sa bude tipovat vitaz medzi Benkom a Lakym ked uz tomu urobili trochu promo pre najblizsi Oktagon v BA....Ked sa tu niekto pytal prave na Oktagon, ci to niekto sleduje...Koho tipujes na vitaza duel Joshua vs Povetkin? Ja to vidim ako dalsie vitazstvo pre AJ-a ale bude to mat tazke. Povetkin je taky posledny co ho este moze realne ohrozit, inak uz realne asi najblizsie roki49 premozitela nenajde (Wildera neratam, to je saso co ma sice ranu ale obrana a pohyb o nicom)...