... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: Vtipy

Piatok, 1. Februára 2013, 10:26

to je prisne hustokrute :D
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Piatok, 1. Februára 2013, 15:15

Stretne sa v lietadle Rus,Američan a Slovák-na to príde letuška a hovorí:
Zase vy traja
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

Adam_BA
Auto: E39 530d Touring

Sobota, 2. Februára 2013, 02:01

andymc napísal:
dobre pozeram som v teme vtipy ??? ](*,)
:D toto je vtip dopc.
"podle našich propočtů s vencou z komárna ze slovenska to má mít 235 koní,počítal mi to v chatu na fejsu a on tomu rozumí"
Obrázok

jeden kameňák za druhým :D

"...žádnou čínskou mrdku ale starline takže super..."

táto veta ma doslova popravila :lol: :lol: :lol:
EX-BMW E36 323i coupe avusblau

BMW E39 530d Touring - Anthracite metallic

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 2. Februára 2013, 10:18

to je fakt asi najlepsi inzerat, co som kedy videl...kurva musim tu niekde vytvorit zlaty fond, vtipov, hlasok a inzeratov a totok tam umiestnit! :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Bojsi5
Auto: F30 335i

Sobota, 2. Februára 2013, 11:41

Mladík prosí slečnu: ” Elenka dajme si to ešte raz.” ..” Nemôžem Ondrejko ja som už veľmi unavená. “…….” Ale to vydržíš, Elenka ešte raz ťa prosím..”……”No tak dobre, poďme nato.”..A obaja začali spievať: ” Hej Macejko, Macejko….ko ko ko…..”
E30 320i coupé (92kW) - ex
E36 320i coupé (m52) - ex
E46 328Ci - ex
Obrázok
F30 335i
Obrázok

blavak1
Auto: zx-10r

Sobota, 2. Februára 2013, 12:30

Sa smejete ale keď bude mať v tom 420hp tak vás to prejde... :mrgreen: :mrgreen:
Nikdy chyby, vždy len lekcia.

Cannon
Auto: Modré
Kraj: Zahraničie

Sobota, 2. Februára 2013, 15:12

...aby bylo na kocarek, ja to dite nechtel :mrgreen: Vomack ma pravdu, toto patri do zlateho fondu vsetkeho, co sa na tomto fore kedy vyskytlo :D

runder

Sobota, 2. Februára 2013, 18:40

nehorázny inzerát :mrgreen:
BMW F01 740d

dedo1
Auto: Holup na masle
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 3. Februára 2013, 11:26

Ako sa sprchuje žena a muž? Žena: • Vyzlečie si veci a rozdelí ich do koša na bielizeň – zvlášť tmavé a svetlé. • Ide do kúpeľne v župane. • Keď po ceste do kúpeľne uvidí manžela, zahalí všetko, čo by mohlo byť vidieť. ... • Pozrie sa v kúpeľni do zrkadla na to, čo jej Pán Boh nadelil, hlavou jej prebehne, že by mala robiť viac brušákov a menej jesť … • Zapne sprchu. • Vydrhne si tvár niečím marhuľovým s drvenými kúskami. • Použije zvlášť žinku na tvár, ruky, nohy, špongiu, širšiu špongiu a pemzu. • Umyje si vlasy raz uhorkovým a potom šalviovým šampónom, obohateným 4 vitamínmi. • Umyje si vlasy znova, aby sa uistila, že sú NAOZAJ umyté. • Dá si do vlasov grapefruitovo – mätový kondicionér, obohatený skutočnou vášňou ovocia. • Spláchne kondicionér. • Oholí si podpazušie a nohy. • Vylezie z vane a stúpne si priamo na koberček v kúpeľni. • Utrie sa uterákom veľkosti menšieho štátu. • Vystrieka vaňu prípravkom proti plesni. • Zotrie všetky mokré miesta v sprcháči. • Vráti sa do spálne oblečená v župane aj s uterákom na hlave. Muž: • Vyzlečie sa v sede na kraji postele a nechá handry len tak pohodené. • Do kúpeľne ide nahý. • Keď na ceste do kúpeľne uvidí manželku, zahojdá penisom a urobí WO WOO • WOOO … • Ponaťahuje si penis a poškrabká sa na zadku. • Pozrie sa do zrkadla na skrini, na chodbe a v kúpeľni, čo mu to Pán Boh nadelil za super telo. • Zapne sprchu. • Umyje si tvár. • Väčšinu času strávi umývaním penisu a zadku. • Vytrúbi si frňák do ruky a spláchne to vodou. • Usere si a zasmeje sa, ako nahlas sa mu to podarilo. • Umyje si vlasy. • Urobí si šampónové číro. • Umyje si zadok a nechá chlpy na mydle. • Ciká … a ciká … a ciká … • Všetko spláchne, vylezie z vane mimo koberček. • Utrie si len zadok a predlaktia. • Nakreslí kozy na zrkadlo, aby sa cítil ako chlap. • Strasie z penisu vodu. • Keď prejde okolo manželky, zahojdá penisom a urobí znova WO WOO WOOO…
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 3. Februára 2013, 12:10

Príde chlapík do kina k pokladni: „Dva lístky“.
Dievča za pokladňou sa pýta: „Hobit?“
„Nie, to je manželka.“
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Simpson
Kraj: Košický

Nedeľa, 3. Februára 2013, 13:23

Roztržitý profesor hovorí svojim študentom zážitok z dovolenky.
- Mám zbraň, tri náboje a ide na mňa lev. Nabíjam prvý, strieľam, lev nič. Nabíjam druhý, strieľam, lev stále na mňa. Nabíjam tretí, znova netriafam, beriem nohy na plecia a ...
V tom v jeho kabinete zazvoní telefón. Keď vybaví telefón, vráti sa a pýta sa študentov:
- Kde som skončil?
- Beriete nohy na plecia a ...
- A ako ju lížem, tak ju lížem...

Arnold
Auto: E91 F48
Kraj: Košický

Nedeľa, 3. Februára 2013, 17:44

V mesce spoznace gadža bars ľehko. Tote starše zvykňu byc obľečene v šuščakoch abo poľskych rifľoch, na nohoch maju botasky a naisto maju abo igeľitku abo maľučky koženkovy ridikiľ. Mladše še znaju jakš-takš poobľikac a aspoň naoko to vypatra dobre, aľe kedz kuknece bľižej ta zbačice, že napriklad zapomľi opasok do nohavicoch.

Takoj jak zaparkuje pred Tescom a vystupi z motora ta vycahne cigaretľe a muši zakuric. Bez teho ani dnuka nevejdze. Kedz už še inakši neda a gadžo vidzi, že ho žena ľem tak od sebe nepušči ta vejdze do obchodu a idze pokukac. A zatiaľ co še žena zaujima o muku, cuker a veci dzecom do školy, chlop kuka dze jaka uhlova bruska, flexka abo najnovši silikonovy tmel.
Dnešnej modze gadžove nerozumia. Hlavne tote starše ne a tak še bežne stane, že kedz okolo nich prejdze dajaka šidzemnastka v kratkej sukni a s vystrihom až po pas, tak chlop sebe tak pomyšľi jake by to asi bulo (na svojo už bars nepameta) a žena doras začne nahlas komentovac, že tote mlade nemaju chochmesu. No a tak šicke meščani nadaľeko spoznaju gadža, bo ich čuc od Sobraneci až dakdzi do Prešova ku koňarom...
Veľo by še dalo ešči o gadžoch rečovac, aľe v najľepšim treba prestac a tak i ja skončim.
Na zaver ešči raz male vyšvetľene: Vychodňare mojo, mam vas rad. Neže še budzece hnevac, za toto. Nemace še čom, bo šicko je raz perši raz a každy z nas raz bul…
…gadžo v mesce

Bojsi5
Auto: F30 335i

Nedeľa, 3. Februára 2013, 18:19

Sekretárka príde ráno do roboty a vidí ako z riaditeľovej kancelárie vynášajú gauč.
- To má byt čo? Som prepustená?
E30 320i coupé (92kW) - ex
E36 320i coupé (m52) - ex
E46 328Ci - ex
Obrázok
F30 335i
Obrázok

runder

Pondelok, 4. Februára 2013, 00:31

Bill Gates zomrel a dostal sa do pekla. Čert mu hovorí.
- Môžeš si vybrať tri miesta, kde budeš tráviť svoj čas. Prvé miesto je horiace jazero, v ktorom plávajú ľudia v strašných mukách. Druhé miesto je obrovská aréna, kde vyhladované levy naháňajú ľudí. Tretia miesto je mala miestnosť so stolom, na ktorom je fľaša vína a počítač.
Bill Gates si bez rozmýšlania vyberie túto miestnosť. Čert ho zamkne a otočí sa, pričom narazí do Lucifera. Lucifer sa neho oborí:
- Tento Gates strpčoval život miliónom a ty ho dáš na také miesto!
- To si len myslíš, na tej fľaši nie je diera.
- A počítač?
- Je tam inštalovaný Windows 95 a na klávesnici chýbajú tri klávesy.
- Ktoré?
- Ctrl, Alt a Del.
BMW F01 740d

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Pondelok, 4. Februára 2013, 12:29

Príde Mikuláš do Somálska­ a pýta sa:detičky­ a prečo ste take chudé?...l­ebo nepapame,.­..Táák kto nepapa nedostane­ darček.

Aký je rozdiel medzi nehodou a katastrofo­u? Nehoda je, keď vám prejde auto vašu svokru a katastrofa­, keď ju z toho doktori vysekajú­

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 212 neregistrovaných