... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
auto111 napísal:Si myslim ze daleko vacsi problem su opiti vodici nez auta s pravostrannym riadenim.
Takze ked uz nieco skutocne prisne riesit tak soferujucich opilcov.
EBOLA napísal:ved niesu zakazane. len ich nemozno prihlasit, a mozes jazdit 3 mesiace. naco by si take auto prihlasoval? to ti tie usetrene peniaze stoja za to aby si si coilen jediny krat nevsimol oprotiiduce vozidlo?
EBOLA napísal:ved niesu zakazane. len ich nemozno prihlasit, a mozes jazdit 3 mesiace. naco by si take auto prihlasoval? to ti tie usetrene peniaze stoja za to aby si si coilen jediny krat nevsimol oprotiiduce vozidlo?
//MPower napísal:Zas dementna EU!!! Ja by som tu autam s pravostrannym riadenim aj zakazal jazdit! nie to ich tu este registrovat , je to mimoriadne nebezbecne , a bol by som zvedavy co povie ta prijebana EU rodine ktorej nejaky sialenec v pravostranom aute zabije 4 clenou len preto ze na rovinke chcel predbehnut a nevidel ze je orpoti auto! cista kokotizacia. Jedinu vynimku by som mozno udelil len cudzincom aj to by mal pravo puzivat take vozidlo na nasom uzemi len 3 dni od vstupu do nasej krajiny a mal by absolutny zakaz predbiehania ktore by bolo porusenim velmi prisno trestane (ako pokus o vrazdu z nedbanlivosti)
EBOLA napísal:
edit. ano niektori predbiehaju do pravotocivej zakruty. ale na to je zakon a ak sa nemylim tak vodic ma predbiehat, ked ma nalezity vyhlad.
je rovinka, pravotociva zakruta a lavotociva zakruta. lavostranne riadenie vyhrava 2:1
RTG napísal:
Totalna hovadina co pises. Ak si obcas sadnes na miesto spolujazdca, tak je presne rovnaky pocet situacii, ked vidis pred auto viac ako sofer. To znamena, ze do mierne pravej zakruty uvidi sofer s pravostrannym riadenim viac ako ten na lavej stran a moze obiehat (co aj tak niektori robia) len s tym rozdielom, ze on vidi, kdezto lavostranny riskuje.
RTG napísal:
Nevyhrava, je na tom rovnako. Ak sa na rovinke vykuknes dolava, tak sa mozes v pripade RHD vykuknut doprava. Takze je to presne 1:1.
//MPower napísal:Ked si po sebe precitas co si napisal este raz tak zistis ze si totalnu hovadinu napisal ty.. Ako ze ty uz si vedel ze sa bezne predbiehaju vozidla v zakrutach? Ja teda nie! Predbiehanie je mozne (podla zdraveho rozumu) jedine na rovnej ceste a tu nastava FATALNY PROBLEM u vodica s pravostrannym riadenim! Mne je osobne u riti ze ci moj spolujazdec za urcitej situacie v urcitej zakrute uvidi na zlomok sekundy viacej ako ja! O to tu voibec nejde a je to uplna hlupost , 90% situacii je VZDY lepsie vidiet s pozicie lavej v aute
SurrendeR napísal:chcem videt toho chuja co si zaregistruje RHD dailycar na SVK.. osobne mu pridem potriast rukou
predbiehanie s RHD autom v LHD premavke je obzvlast nebezpecny manever prave koli vyhladu.
a ti, co sa chcu vykukovat vpravo, pan boh s vami a s ludmi ktorych na krajnici zabijete, ci uz cyklistov alebo chodcov..
//MPower napísal:Pre boha ziveho co to tu pises za nezmysli! Ked predbieham z lavostrannym autom mam sa kde vykuknut na rovnej ceste lebo sa vykuknem do protismeru , do dalsieho jazdneho pruhu preboha! ty sa ides spoliehat na nejaku krajnicu? Dost pochibujem ze ci ty vobec mas vodicske opravnenie , lebo toto keby si povedal policajtovy na skuskach tak ta okmazite vyrazi! Ty ides hlavou proti stene.. Chcel by som ta vidiet ako by si predbiehal kamion s lavostrennym autom , mohol by si ist na krajnicu tolko az by si sa oplestil o strom..aj tak by si pred ten kamion bezprostredne nevidel nic! a hlavne cim blizsie by bolo oprotiiduce auto k tomu kamionu tym viac bude kryte kamionom. Krajnice su urcene na nudzove odstavenie vozidla! nie aby tade taky zivotaohrozujuci vodici nakukali ci moze predbehnut a potom este aj zabil niekoho oproti v aute lebo si ho nemal sancu zbadat !