... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
boborjelotor napísal:ako moze mat 255 pneu realne 265-270? to sem vozia z taiwanu deklarovane ako gumove zaklady pre tyce na pletivo okolo zahrady? lebo ak je to tak ako pises, tak ta guma nemohla mat UN ECE certifikat ani taky, ktory platil 15 rokov dozadu.
hovorite tu o normalnych akoze road legal pneu alebo nejaky semi slickoch, ktore nie su homologovane na verejne komunikacie?
pablohablo napísal:to je take ako ked prides do alzy a oni velkoryso povedia dobre tak to teda zoberieme nazad bez udania dovodu, pricom im to kaze zakon na objednavky cez internet.
Fuxxo napísal:Je to tam dost random, kontrola kvality tam nie je asi na 100%. Napr. 235ky su naozaj 235, az pri tych vyssich sirkach im to uchadza. Otazka ci nevedome alebo zamerne, lebo napr. casto na roznych sutaziach su dane max. rozmery pneu. A ak mas napisane na gume 255, ale realne mas o 10-15mm viac, mas velku vyhodu a tym padom to vsetci vedia a kupuju len gumy od teba a nie od inych vyrobcov.niektore gumy to tak maju.. na 6ku ked som chcel sirsie gumy obuvat, ale stale mat ten rozmer co je v tp, tak som kupil prave federaly, a 275ky vzadu som zmeral mali skoro 300 v reale.. a su to bezne gumy..