... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Borisss

Re: P O K E C (tu mozete beztrestne diskutovat o comkolvek)

Utorok, 7. Apríla 2015, 03:52

Ono mat rad E36 moze byt zlozite, s tym suhlasim. :D
Ale inak...

10485208_937614826265396_8475607021996726217_o.jpg
858704_872803249413221_6551310548367336887_o.jpg

Užívateľov profilový obrázok
upir156
Kraj: Trnavský

Utorok, 7. Apríla 2015, 05:38

Easa napísal:
Kapitán nehnevaj sa, ale ja ti garantujem že tie M52ky budú ešte vrčať keď tvoja F30 bude po tretej výmene motora alebo na vrakáči :D Rozpadávajú pod rukami? To záleží od toho či to necháš rozpadnúť alebo nie... Čo sa týka pohodlia a priestoru...Ohľadom výbavy a komfortu si samozrejme už len pohľadom na technológiu a podvozok E39 oproti F30 neškrtne, no s tým priestorom by som sa hádal... v F30 som ešte nesedel, v E60 a F10 áno , ale proste aj keby na tie autá mám tak si to nekúpim, neviem či by som vedel mať vzťah k tomu autu...

Edit: Alebo nemecky tzv. Messing Metallic

Sranda toto tu čítať :thumbup: Nikdy nechci nové auto, načo. :thumbup:

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 7. Apríla 2015, 05:44

Pista, ked cukris tak nikdy na tom nezarobis. Ja si pod pojmom cukrenie predstavujem vrazat do auta tazke prachy. Ten kto ci vycukri auticko v nom ma minimalne 2 take iste a tolko uz od slovaka nedostane.

cptObvious

Utorok, 7. Apríla 2015, 06:39

upir156 napísal:

Sranda toto tu čítať :thumbup: Nikdy nechci nové auto, načo. :thumbup:

Ja sa tiez bavim... Nebudem tu parafrazovat jedneho z najvacsich bajkarov a krala poistiek na jeho " aktualnej" e36 kabrijo...ale e39 som jazdil v case jej najvacsej slavy. Bolo to skvele auto. Uz nie je. Niektori tu zrejme chybali na hodinach fyziky a veci ako unava materialov im nic nehovori. Aj ten najvacsi cukrik z klubu by som rozlozil mojim najazdom a stylom jazdy na prvocastice do 2 mesiacov. Proste su to uz unavene auta.

Na e39 v dnesnej dobe jazdia ti, ktori na novsie nemaju. To je holy fakt. Nic proti nim nemam a chapem, ze nie kazdy si moze dovolit kupit si nove. Maju moj obdiv, ze ich drzia ako tak pri zivote.

...teraz do mna, nech je tu uz veselo...straca to tu rytmus
:mrgreen: :mrgreen:

ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Utorok, 7. Apríla 2015, 07:09

problem je ten, ze aj ked clovek ma na novsie (nie nove) ako e39, tak v cenovych relaciach okolo takych 12tis je problem na SVK daco normalne kupit. uz treba pozerat daco okolo 20tis a to uz normalny clovek neda dokopy za chvilku.
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

cptObvious

Utorok, 7. Apríla 2015, 07:13

ROKI49 napísal:
problem je ten, ze aj ked clovek ma na novsie (nie nove) ako e39, tak v cenovych relaciach okolo takych 12tis je problem na SVK daco normalne kupit. uz treba pozerat daco okolo 20tis a to uz normalny clovek neda dokopy za chvilku.

Ja rozumiem a chapem. Len su mi smiesne tie reci niektorych, ako by nikdy nove nekupili, pretoze nemaju dusu, nemohli by mat k nim vztah, sukat ich do vyfuku a podobne...

germancars

Utorok, 7. Apríla 2015, 07:27

cptObvious napísal:
Na e39 v dnesnej dobe jazdia ti, ktori na novsie nemaju. To je holy fakt.

alebo taki, ktori radi zarabaju aj na nieco ine ako konzumny sposob zivota :smile: ked uz mas tu novu f30 ci ako sa to oznacuje a za 5 rokov na nej stratis asi 15000eur tak som zvedavy ci tvoj plat zodpoveda adekvatne tejto hodnote :D alebo mas hypoteku na 30 a popri tom si lizujes auto ktore ta stoji viac ako ta hypoteka? (tak to robi totizto vacsina slovakov) rozumne :mrgreen:
nic v zlom ale tvoje vyjadrenie ma podobnu vahu ako ked poviem ze, cernosi maju velky penis, alebo ze talianky nevedia sukat :thumbup:

cptObvious

Utorok, 7. Apríla 2015, 07:46

germancars napísal:

alebo taki, ktori radi zarabaju aj na nieco ine ako konzumny sposob zivota :smile: ked uz mas tu novu f30 ci ako sa to oznacuje a za 5 rokov na nej stratis asi 15000eur tak som zvedavy ci tvoj plat zodpoveda adekvatne tejto hodnote :D alebo mas hypoteku na 30 a popri tom si lizujes auto ktore ta stoji viac ako ta hypoteka? (tak to robi totizto vacsina slovakov) rozumne :mrgreen:
nic v zlom ale tvoje vyjadrenie ma podobnu vahu ako ked poviem ze, cernosi maju velky penis, alebo ze talianky nevedia sukat :thumbup:

Bud v klude. Dari sa mi vynimocne :wink: vobec sa nestazujem na svoj zivotny standard.
a cierni bratia naozaj velke penisy maju , je to dane ich genetickou vybavou, co sa talianok tyka...u mna je skore 1:1 , jedna vedela vynimocne dobre a druha bola uplne drevo... [-o<

germancars

Utorok, 7. Apríla 2015, 07:54

Tak hned som kludnejsi :lol: nech ti to teda vydrzi starec a tie predsudky voci starym autam zahod, nie je to totizto pravda. :D

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Utorok, 7. Apríla 2015, 08:07

cptObvious napísal:
. . . . Na e39 v dnesnej dobe jazdia ti, ktori na novsie nemaju. To je holy fakt. . . . . .

mám svoju e39 rád, rád sa cez voľný čas vrtám po lakte pod kapotou lebo je to pre mňa také hobby, ale nepopieram, že keby mám 30 litrov na niečo novšie a normálne (takú f10 535i hmm :-k ) tak tú svoju milovanú e39 rovno spustím do dunaja :lol:
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

sineDko
Kraj: Zahraničie

Utorok, 7. Apríla 2015, 08:18

ViktorDDD napísal:

mám svoju e39 rád, rád sa cez voľný čas vrtám po lakte pod kapotou lebo je to pre mňa také hobby, ale nepopieram, že keby mám 30 litrov na niečo novšie a normálne (takú f10 535i hmm :-k ) tak tú svoju milovanú e39 rovno spustím do dunaja :lol:

:thumbup:

upir156
Kraj: Trnavský

Utorok, 7. Apríla 2015, 08:25

ViktorDDD napísal:

ViktorDDD :thumbup:
A popri F10 535i na.normálne jazdenie sa môžeš ešte vo voľnom čase vŕtať Z dlhej chvíle V e39-ne.
Tak za mňa máš obdiv, aspoň dakto kto by staršie vymenil za novšie. Lebo väčšina ako tu čítam má plnú picu peňazí,.len teda nechcú mať novšie auto, lebo už nevydrží 25 rokov. =D>

dedo1
Auto: Holup na masle
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 7. Apríla 2015, 08:38

Ale samozrejme že by si každý kúpil to najlepšie za svoje peniaze, a určite by som sa aj ja vozil radšej na e90, alebo f10 ako na e36ke. Ak niekto tvrdí iné, tak klame sám seba. Nehovorím že staršie auto nemá svoje čaro, ale faktom ostáva, že novšie je jednoducho lepšie, či sa to niekomu páči alebo nie. Česť výnimkám, ktorí majú staré auto, lebo chcú. Ale chcel by som vidieť čo by si vybral ak najazdí ja neviem 100k ročne.
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Utorok, 7. Apríla 2015, 08:42

to je asi každému normálnemu jasné že keď sú nato love tak sa kúpi novšie auto (teda samozrejme rozumný človek má aj iné priority, ako bývanie a tak), ale je kopa ľudí ktorý sa bijú do hrude že nedajú dopustiť na svoju starú chajtru ajkeď sú dávno zavodou atď., a pritom to v preklade znamená že bývajú v mamahoteli a ledva majú na základný servis + tankovanie e39tky
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

germancars

Utorok, 7. Apríla 2015, 09:40

Ono to suvisi hlavne aj s tym ako sa auto pouziva. Ked ho niekto vyuziva kazdy den a rocne najazdi 50000km tak je hlupost kupovat stare vrany.. Ked najazdim rocne 5000km tak je zase hlupost kupovat funglovku lebo viac prerobim na strate hodnoty auta ako dam do servisu.kazdy si snad vie zvazit co potrebuje :) takisto ako si nekupite v obchode 10 jogurtov ked ich nezjete tak si nekupil auto za 30 litrov ked mi staci za 5. A nie je to vzdy o peniazoch.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 232 neregistrovaných