... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Easa napísal:Kapitán nehnevaj sa, ale ja ti garantujem že tie M52ky budú ešte vrčať keď tvoja F30 bude po tretej výmene motora alebo na vrakáčiRozpadávajú pod rukami? To záleží od toho či to necháš rozpadnúť alebo nie... Čo sa týka pohodlia a priestoru...Ohľadom výbavy a komfortu si samozrejme už len pohľadom na technológiu a podvozok E39 oproti F30 neškrtne, no s tým priestorom by som sa hádal... v F30 som ešte nesedel, v E60 a F10 áno , ale proste aj keby na tie autá mám tak si to nekúpim, neviem či by som vedel mať vzťah k tomu autu...
Edit: Alebo nemecky tzv. Messing Metallic
upir156 napísal:
Sranda toto tu čítaťNikdy nechci nové auto, načo.
ROKI49 napísal:problem je ten, ze aj ked clovek ma na novsie (nie nove) ako e39, tak v cenovych relaciach okolo takych 12tis je problem na SVK daco normalne kupit. uz treba pozerat daco okolo 20tis a to uz normalny clovek neda dokopy za chvilku.
cptObvious napísal:Na e39 v dnesnej dobe jazdia ti, ktori na novsie nemaju. To je holy fakt.
germancars napísal:
alebo taki, ktori radi zarabaju aj na nieco ine ako konzumny sposob zivotaked uz mas tu novu f30 ci ako sa to oznacuje a za 5 rokov na nej stratis asi 15000eur tak som zvedavy ci tvoj plat zodpoveda adekvatne tejto hodnote
alebo mas hypoteku na 30 a popri tom si lizujes auto ktore ta stoji viac ako ta hypoteka? (tak to robi totizto vacsina slovakov) rozumne
![]()
nic v zlom ale tvoje vyjadrenie ma podobnu vahu ako ked poviem ze, cernosi maju velky penis, alebo ze talianky nevedia sukat
cptObvious napísal:. . . . Na e39 v dnesnej dobe jazdia ti, ktori na novsie nemaju. To je holy fakt. . . . . .
ViktorDDD napísal:
mám svoju e39 rád, rád sa cez voľný čas vrtám po lakte pod kapotou lebo je to pre mňa také hobby, ale nepopieram, že keby mám 30 litrov na niečo novšie a normálne (takú f10 535i hmm) tak tú svoju milovanú e39 rovno spustím do dunaja
ViktorDDD napísal:
mám svoju e39 rád, rád sa cez voľný čas vrtám po lakte pod kapotou lebo je to pre mňa také hobby, ale nepopieram, že keby mám 30 litrov na niečo novšie a normálne (takú f10 535i hmm) tak tú svoju milovanú e39 rovno spustím do dunaja