... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Abyssko napísal:Tak ak to bola 3,2 v6 ani sa necudujem ja mam na passate 0-100 za 5,6sec a to je čistá seriaDnes má B6 Passat ale že rozbil na šprint, otočil sa predomnou, vravím si, ťa obehnem ty kurva, nič také sa nekonalo. Očakával som asi moc od m57n2...
revenge napísal:Isto nie to by malo zvuk a to by ma rozjebal úplne takto som šiel za ním...Tak ak to bola 3,2 v6 ani sa necudujem ja mam na passate 0-100 za 5,6sec a to je čistá seria
chup44 napísal:30i zere ako prasa, najme ked jazdis vo velkom meste a potom na dialnici 150kmh.Dneska jeden “expert” na nemenovanom fóre (ktoré sa primárne nevenuje autám, ale je tam diskusia o autách) tvrdil, že s trojlitrovým šesťvalcom sa dá za 10l jazdiť len dôchodcovským štýlom, normálne tak za 15l pomalyNepomohli ani skutočnosti, že tým jeho štýlom sa dá aj za 6,6 na trojlitry jazdiť. No čo už, keď do neba velebil 1.0 tsi, najlepšie motory, on vedel o mojom aute viac, ako ja
Našťastie ho tam pár ľudí vrátane mňa vrátilo do reality. To fakt ešte veľa ľudí žije v takýchto predstavách typu “atmosféra nejde a žerie”
jalfons320 napísal:Napr octavia z testu auto.cz 1.0 TSI 85kw:
Závěrečný průměr činil 5,9 l/100 km. Na dálnici (5,9 l/100 km ),okruh ve městě 7,8 l/100 km
Predpokladam ze pri 150kmh to bude este liter apol navrch.
Osobne nie som privrzenec downsize-ingu, ale vyvoj nezastavis. Ale aby mi daily auto zralo 12-15 to su velmi zle investovane peniaze :)
Abyssko napísal:Ako si písal neskôr, bol to diesel. Do Passatu B6 sa dával najsilnejší diesel 2.0TDI 125kw ale tých je minimum. 90% 2.0TDI sú 103kw. Pokial ale zoberieme v úvahu že by to bol aj ten 125kw tak absolútne nie je najmenšia šanca aby utrel E91 330d ešte k tomu xDrive (súdim z foto čo si dal). Ten 3.0d R6 ide úplne inak ako ten 2.0TDI. Pokial nestíhaš Passatu tak si zmeraj či dosahuješ tabuľkovú akceleráciu 0-100. Keď to bude 6.7s tak ten Passat musel mat pekne chipnutý motor :) V sérii nie je šanca aby sa rovnal 330xd aj keď starej pred FL. Po FL bola akcelerácia. 330d xDrive ešte lepšia.Dnes má B6 Passat ale že rozbil na šprint, otočil sa predomnou, vravím si, ťa obehnem ty kurva, nič také sa nekonalo. Očakával som asi moc od m57n2...
//MPower napísal:Ako si písal neskôr, bol to diesel. Do Passatu B6 sa dával najsilnejší diesel 2.0TDI 125kw ale tých je minimum. 90% 2.0TDI sú 103kw. Pokial ale zoberieme v úvahu že by to bol aj ten 125kw tak absolútne nie je najmenšia šanca aby utrel E91 330d ešte k tomu xDrive (súdim z foto čo si dal). Ten 3.0d R6 ide úplne inak ako ten 2.0TDI. Pokial nestíhaš Passatu tak si zmeraj či dosahuješ tabuľkovú akceleráciu 0-100. Keď to bude 6.7s tak ten Passat musel mat pekne chipnutý motor :) V sérii nie je šanca aby sa rovnal 330xd aj keď starej pred FL. Po FL bola akcelerácia. 330d xDrive ešte lepšia.
Abyssko napísal:asi tak ako predpokladas :)To ako potom ide 320xd E91...