vidis to, ja som aj zabudol na to reagovat

tak v skratke asi
- B47 nema moc problemy, treba skontrolovat zvolavacky, menilo sa tam sanie, ale je mozne ze uz v tej G01 bude mat novsiu verziu (v mojej F32 2016 menili cele sanie aj s egr a este neviem co, za updatovanu novsiu verziu, ktora by myslim uz nemala mat problemy), inak dost vpohode
- adaptivny podvozok urcite brat. akurat to asi bude problem najst auto ktore ti bude vyhovovat, a bude mat aj ten adaptivny, aspon co som pozeral ja 30i a 30e verzie v nemecku, dost strohe vybavy ma vacsina aut
- kolko km spravis ze pozeras po dizli? B47 v 30i bude podla mna lepsia volba, aj ked na ukor o nieco vyssej spotreby
- EGR softverovo tazko povedat, od 2020+ tie auta maju zamknutu riadiacu jednotku, takze urcite to len tak nenaladis (chip), a mam dojem, ze toto ti zabrani aj hocijakym podobnym upravam ako odstavenie toho egr- v zasade jedine pravidlo podla mna, ktore by malo prebit vsetko ostatne je, co najmladsie a najmenej kilometrov na tachaci. tym padom si kupis dost vela casu co sa tyka servisnych zasahov, brzd, atd. napriklad brzdy aspon na mojich autach vpohode vydrzia prvych 100+ tisic km.
- aky mas budget?