... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

mexican napísal:Si najprv chceš kúpiť prasa?

voMacK napísal:S tym porovnanim s Priusom by som bol troska opatrny. Je pravda, ze Pijus ma o jeden valec naviac, avsak dynamikou je na urovni polo-ozrateho cyklistu so zlomenou nohou a cerstvo po lobotomii.
mexican napísal:Ja si zase myslím, že to je Prius. Trochu do športova strihnutý, ale je. Dokonca to má ešte o jeden valec menej.
 Porovnavat Priiu s I8 je ako porovnanie kyslikoveho pristroja so zmrzlinou... ano najdes zopar spolocnyuch znakov ktore mozes porovnavat... aj kyslikovy poristroj vie byt studeny ... proste ako zmrzlina :-)))
  Porovnavat Priiu s I8 je ako porovnanie kyslikoveho pristroja so zmrzlinou... ano najdes zopar spolocnyuch znakov ktore mozes porovnavat... aj kyslikovy poristroj vie byt studeny ... proste ako zmrzlina :-))) 

pretoze kelerab-Pruis pri 140 km/h toci na max otacky a zerie aj travu okolo trate, zatialco M3 ide 140 km/h pianko v "ekono-rezime"...
 pretoze kelerab-Pruis pri 140 km/h toci na max otacky a zerie aj travu okolo trate, zatialco M3 ide 140 km/h pianko v "ekono-rezime"... 

), ale je aspon pekne a slubuje zaujimave povozenie... Porovnavat to s Priusom je skutocne nevhodne
), ale je aspon pekne a slubuje zaujimave povozenie... Porovnavat to s Priusom je skutocne nevhodne