... všetko o BMW ...
Moderátor: www.bmwklub.sk
ice.blade napísal:na druhej strane zas clovek co predava nieco nemusi vediet ohodnotit spravne cenu... alebo ked ohodnoti spravne zas mu to vsetci kupujuci ofrflu a vazny zaujemca si v inzerate precita 10 riadkov toho ako je to predrazene s pripadnymi urazkami... vsetko ma svoje pre a proti a podla mna kto bude chciet kupit rad si zatelefonuje... kto chce vediet cenu a zjednavat tak vypisuje PM ako o zivot
cretino napísal:
..s tymto sa plne stotoznujem, chcem predat nieco tak musim vediet cenu za aku..
Ja som sa stretol aj s takym jednanim, ze som napisal dotycnemu a potom prisla protiotazka "kolko das?".. ked som nasledne napisal sumu, tak ma poslal nepriamo do... ved asi viete kam.. :)
bavorak30 napísal:Tiez by sa mohlo zaviest pravidlo kolko moze mat inzeratov jedna osoba. Lebo su tu taky ktori zapisu celu jednu stranu inzeratom typu, predam skrutku na E39, do dalsieho, predam matku na E39, predam podlozku na E39... a pritom to je vsetko na jedno auto. Na ostatnych forach, viac ako tri prispevky je uz komercna inzercia.
bavorak30 napísal:Tiez by sa mohlo zaviest pravidlo kolko moze mat inzeratov jedna osoba. Lebo su tu taky ktori zapisu celu jednu stranu inzeratom typu, predam skrutku na E39, do dalsieho, predam matku na E39, predam podlozku na E39... a pritom to je vsetko na jedno auto. Na ostatnych forach, viac ako tri prispevky je uz komercna inzercia.