... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Robertino napísal:mam predne svetla znacky Bosch, ale nejak mi zhnedol na lavom svetle jeden z tych plastovych kruhov, co su pod hlavnym sklom reflektora. skusal som to vycistit, ale ono to popraskalo a teraz to vyzera dost na pitchu a navyse to lame luc svetla![]()
chcem to vymenit a moja otazka je: ci sa da samostatne kupit to sklo reflektora aj spolu s tymi dvoma okruhlymi plastovymi krytmi co su pod tym sklom, ktore mi popraskali.
v kosickom Tempuse-Bawaria mi bolo povedane, ze tie dve plastove okruhle kryty su sucast toho predneho skla reflektora - takze to je v podstate jeden diel. ale ked mi povedal cenu tak som ho tam vysmial a odkracal prec...
ale, pisal som mail do spolocnosti autodiely FARO, a chlapik mi odpisal ze to co chcem ja je uz sucast celeho reflaktora. ze to predno sklo je samostatny diel. jak je to teda??
ide mi o to ze nechcem kupit cely novy reflektor, chcem kupit iba nove predne sklo reflektora aj s tymi dvoma okruhlymi plastovymi krytmi co su pod tym sklom, ktore mi popraskali.
VLADKY242 napísal:Robertino napísal:Ja ho možem mať na seba ked ho kupujem v bosch neakych 3000Sk. Takže maš H7+H7 asi svetlo bosch. zajtra ti to zistím ked máš záujem.VLADKY242 napísal:
vychadza to na 4,153,- Sk.....vies to zobrat lacnejsie?![]()