... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

Robertino
Autor témy

predne svetlo E36

Streda, 22. Augusta 2007, 17:54

mam predne svetla znacky Bosch, ale nejak mi zhnedol na lavom svetle jeden z tych plastovych kruhov, co su pod hlavnym sklom reflektora. skusal som to vycistit, ale ono to popraskalo a teraz to vyzera dost na pitchu a navyse to lame luc svetla :?

chcem to vymenit a moja otazka je: ci sa da samostatne kupit to sklo reflektora aj spolu s tymi dvoma okruhlymi plastovymi krytmi co su pod tym sklom, ktore mi popraskali.

v kosickom Tempuse-Bawaria mi bolo povedane, ze tie dve plastove okruhle kryty su sucast toho predneho skla reflektora - takze to je v podstate jeden diel. ale ked mi povedal cenu tak som ho tam vysmial a odkracal prec...

ale, pisal som mail do spolocnosti autodiely FARO, a chlapik mi odpisal ze to co chcem ja je uz sucast celeho reflaktora. ze to predno sklo je samostatny diel. jak je to teda??

ide mi o to ze nechcem kupit cely novy reflektor, chcem kupit iba nove predne sklo reflektora aj s tymi dvoma okruhlymi plastovymi krytmi co su pod tym sklom, ktore mi popraskali.

Užívateľov profilový obrázok
VLADKY242

Streda, 22. Augusta 2007, 18:52

Kruhy su sučasť skla svetlometu aspon ked som kupoval bol spolu. http://www.autokelly.sk

BJS
Auto: 530d xdrive
Kraj: Košický

Streda, 22. Augusta 2007, 19:40

Nebola to tvoja E 36, ktorá bola dnes doobedu nacúvaná pred predajňou Tempusu tak asi okolo pol desiatej? :roll:

Robertino
Autor témy

Streda, 22. Augusta 2007, 19:43

BJS napísal:
Nebola to tvoja E 36, ktorá bola dnes doobedu nacúvaná pred predajňou Tempusu tak asi okolo pol desiatej? :roll:

nie, to uz davnejsie som tam bol...ale mozme dakedy v KE stretnut :smile:

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Re: predne svetlo E36

Streda, 22. Augusta 2007, 23:34

Robertino napísal:
mam predne svetla znacky Bosch, ale nejak mi zhnedol na lavom svetle jeden z tych plastovych kruhov, co su pod hlavnym sklom reflektora. skusal som to vycistit, ale ono to popraskalo a teraz to vyzera dost na pitchu a navyse to lame luc svetla :?

chcem to vymenit a moja otazka je: ci sa da samostatne kupit to sklo reflektora aj spolu s tymi dvoma okruhlymi plastovymi krytmi co su pod tym sklom, ktore mi popraskali.

v kosickom Tempuse-Bawaria mi bolo povedane, ze tie dve plastove okruhle kryty su sucast toho predneho skla reflektora - takze to je v podstate jeden diel. ale ked mi povedal cenu tak som ho tam vysmial a odkracal prec...

ale, pisal som mail do spolocnosti autodiely FARO, a chlapik mi odpisal ze to co chcem ja je uz sucast celeho reflaktora. ze to predno sklo je samostatny diel. jak je to teda??

ide mi o to ze nechcem kupit cely novy reflektor, chcem kupit iba nove predne sklo reflektora aj s tymi dvoma okruhlymi plastovymi krytmi co su pod tym sklom, ktore mi popraskali.

poznam.. 4 litre len za sklo bosch.. za to kupis cely reflektor repliku..
inac mozno mam este niekde tie rozptylove skla ale sklenene, tie nezozltnu.. ja to vzdy vyberam..
ale budu z H1 sosovkovych takze nebudu rozptylove,
plastove sa robili iba na H7 a tam budes mat potom brutalne trojuholniky pred sebou na ceste :D
skoda ze som to neodfotil minule jak mi to svietilo..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

Robertino
Autor témy

Štvrtok, 23. Augusta 2007, 11:50

ale ja nechcem ziadnu repliku, chcem origi Bosch, a potrebujem prave tie plastove co sa robili iba na H7...a nove sklo sa mi tiez hodi lebo to stare je aj tak riadne poobijane od kamienkov. na pravej strane mam komplet novy reflektor takze to vyzera dost zle :roll: ale ta hlavne ze svieti :oops:

popisal som maily do roznych spolocnosti tak uvidime... dufam ze mi to niekto preda za rozumnu cenu...ak by ste vedeli o nejakej dobrej firme tak mi to tu napiste...

a dakujem za odpovede

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 23. Augusta 2007, 13:08

no v BMW pytaju nehorazne ceny...

Vedel by som pomoct, tu mas komplet nove angel eyes svetla v chromovom aj ciernom prevedeni, cena 8400sk za oba.
Obrázok
Obrázok

alebo potom za 6900sk dva kusy uplne nove
Obrázok

Robertino
Autor témy

Štvrtok, 23. Augusta 2007, 14:56

Martin46.....neskutocne si mi pomohol fakt #-o

VLADKY242

Štvrtok, 23. Augusta 2007, 16:42

Robertino
Autor témy

Štvrtok, 23. Augusta 2007, 17:51

VLADKY242 napísal:

vychadza to na 4,153,- Sk.....vies to zobrat lacnejsie?

VLADKY242

Štvrtok, 23. Augusta 2007, 17:55

Robertino napísal:
VLADKY242 napísal:

Ja ho možem mať na seba ked ho kupujem v bosch neakych 3000Sk. Takže maš H7+H7 asi svetlo bosch. zajtra ti to zistím ked máš záujem. :wink: :wink:

Robertino
Autor témy

Štvrtok, 23. Augusta 2007, 17:58

VLADKY242 napísal:
Robertino napísal:
VLADKY242 napísal:

Ja ho možem mať na seba ked ho kupujem v bosch neakych 3000Sk. Takže maš H7+H7 asi svetlo bosch. zajtra ti to zistím ked máš záujem. :wink: :wink:

ano mam zaujem :wink: ale potrebujem si byt na 100% isty ze tie plastove okruhle kryty ktore mi zhnedli su sucast toho skla

VLADKY242

Štvrtok, 23. Augusta 2007, 18:00

Zajtra v robote ti to zistím a večer píšem ti čo a ako som zistil .Naposledy ked som obiednával tak tam boli kružky čierne so sklom :wink: :wink:

Robertino
Autor témy

Štvrtok, 23. Augusta 2007, 18:06

VLADKY242 napísal:
Zajtra v robote ti to zistím a večer píšem ti čo a ako som zistil .Naposledy ked som obiednával tak tam boli kružky čierne so sklom :wink: :wink:

mas SS, ale neviem ci dosla, daj na seba mobil

VLADKY242

Piatok, 24. Augusta 2007, 14:10

tu je to rozkleslené
Prílohy
svetla 1.JPG
svetla 1.JPG (500.41 KiB) 2281 zobrazení

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 18 neregistrovaných