... všetko o BMW ...
BMWpositiv napísal:...no podľa toho čo písal aj "airbone" si myslím, že v tvojom prípade sa jedná len o predohrev motora a nie o nezávislé kúrenie, to je rozdiel...![]()
...nedaj sa pomýliť tým štítkom s označením "Webasto" na ľavom blatníku pod kapotou...![]()
...ja som si tiež myslel, že mám nezávislé kúrenie a nakoniec to bol len predohrev motora...
airbone napísal:Vies co, najlepsie bude ked zdvihnes auto a sam sa presvedcis co tam mas, lebo je v tom nejaky chaos. Za prve snimac zasobniku latentneho tepla a webasto mi nejde dokopy.
To bude nejaka buda. A tie zavady vyzeraju divne - to akoby niekto bud demontoval webasto uplne von, alebo je aj potencionalna moznost, ze je to nakodovane ako keby tam malo byt webasto a ono tam neni. SKus teda zistit aky je stav a to tak, ze ten bufik fyzicky najdi najprv.
dany napísal:uvidim zajtra to maju, spravit hadam to pojde. len dnes mam rozobrany motor tak to nevedia diagnostikovat.Mne pomohlo keď nešiel predohrev, že cez dignostiku vymyzal závady a potom inicializoval zapnutie a odvtedy to fachčí ako treba.Bolo len zablokované, lebo som chodil s málom nafty v nádrži.