... všetko o BMW ...
.Potom treba dobre ocistit sklo aj plast od stareho lepidla. V stretavacke je chromovy plast daj pozor aby si ho nezlomil. Kruzky vlepis do vnutra skla, najlepsie silikonovym transparentnym lepidlom, staci na par miestach. Ja som pouzil aqvaristicke silikonove lepidlo transparentne v tube mam snim dobre skusenosti. Nezabudni dobre odmastit lepene spoje technickym benzinom alebo cim chses. Na stretavacke ten chromovy plast vsad do plastu co tvori telo svetla ma tam svoje drazky. Potom treba dva kable na stretavacke len prestrcit cez otvor po parkovacke ten po zlepeni svetiel treba tiez utesnit tym istim lepidlom aby nesla dnu voda. Na miesto kde bolo stare lepidlo treba naniest tiez to iste silikonove lepidlo co som spominal. S kruzkami je trosku problem koli tomu ze je malo miesta na ne medzi sklom a parabolami. Preto treby naniest viac lepidla aby to dobre tesnilo. Tu vacsiu medzeru neuvidis lebo chromovy ramik ju zakrije. U dialkovych treby vyvrtat malu dierku na prestrcenie kablou na vrchnej strane, nezabudni ju tiez utesnit. Silikonove lepidlo celkom rychlo schne ale aj tak ho pre istotu nechaj odvetrat nez svetla budes nahadzovat. Svetla vmontuj naspät do plastoveho drziaku.Zapoj kable do startera ak mas ak nie tak ich po montazi zapoj na kable co isli predtym do parkovaciek ale radsej si skusackou zmeraj dobre polaritu aby si spravne zapojil + a kostru. A hotovo.
Ja som mal trosku ine zamery ja som chcel mat tmave svetla a tak tie vnutorne chromove plasty som trosku upravil - obrusil som zadnu hranu aby boli tensie a nalakoval na cierno a vlastne som toho zaciernil viac
parádička! myslím,že tento postup viacerým pomôže Pepe napísal:Chystém sa na to aj ja ,už mám krúžky kúpené dosť dlho.(od Raptora a sú pohodové).Síce ja mám E36 a mne sa zdá to varenie v hrnci trochu drastické. Nedá sa použiť teplovzdušná pištol? Na E36 bude asi sklo len vrchné krycie a pod ním všetko plast.Takžejakže to by asi nebolo vhodné dávať do horúcej vody. Ak niekto rozoberal pr. svetlo na E36 poprosím o SS, alebo aj sem na pľac.
Podľa shémy to vyzíra tak, že sa nemusí dávať dole celé svetlo, ale len vrchné sklo.
BA 540AZ - Ivan napísal:a čo by stala prerabka u teba take ako ty svetielkadakujem, onedlho budem prerabat aj svetla na e36 na angel eyes a tiez to zdokumentujem![]()
a kamosovi budem robit tiez svetla na 34 ale tak ako mam ja - na 4 sosovky samozrejme s angel eyes a tiez o tom nieco napisem ak je zaujem