najprv treba vymontovat
svetla 
treba dat dolu chromove ramiky okolo skla, samozrejme parkovacku, z dialkoveho treba len vybrat ziarovku a stretavacie svetlo treba rozsrobovat aby ostalo len sklo s kusom plastu ktote drzia dokopy zo zbytkom
svetla 3 skrutky. Potom ich treba preistotu postupne varit na sporaku v hrnci s vodou nedavaj ich do vriacej vody ale do teplej az kym ti voda zovre vtedy ich tam nechaj chvilu aby sa lepidlo znehodnotilo. Nedavaj vela vody do hrnca aby ti cez otvor na parkovacku nenatiekla dnu-aby zbytocne neutrpel chrom. Potom
svetla treba vybrat a mensim srobovakom postupne na viacerych miestach dookola skusat oddelit sklo od plastu.Davaj pozor nerob to na jednom mieste moc nasilu lebo prasknes sklo

.Potom treba dobre ocistit sklo aj plast od stareho lepidla. V stretavacke je chromovy plast daj pozor aby si ho nezlomil. Kruzky vlepis do vnutra skla, najlepsie silikonovym transparentnym lepidlom, staci na par miestach. Ja som pouzil aqvaristicke silikonove lepidlo transparentne v tube mam snim dobre skusenosti. Nezabudni dobre odmastit lepene spoje technickym benzinom alebo cim chses. Na stretavacke ten chromovy plast vsad do plastu co tvori telo
svetla ma tam svoje drazky. Potom treba dva kable na stretavacke len prestrcit cez otvor po parkovacke ten po zlepeni svetiel treba tiez utesnit tym istim lepidlom aby nesla dnu voda. Na miesto kde bolo stare lepidlo treba naniest tiez to iste silikonove lepidlo co som spominal. S kruzkami je trosku problem koli tomu ze je malo miesta na ne medzi sklom a parabolami. Preto treby naniest viac lepidla aby to dobre tesnilo. Tu vacsiu medzeru neuvidis lebo chromovy ramik ju zakrije. U dialkovych treby vyvrtat malu dierku na prestrcenie kablou na vrchnej strane, nezabudni ju tiez utesnit. Silikonove lepidlo celkom rychlo schne ale aj tak ho pre istotu nechaj odvetrat nez
svetla budes nahadzovat.
Svetla vmontuj naspät do plastoveho drziaku.Zapoj kable do startera ak mas ak nie tak ich po montazi zapoj na kable co isli predtym do parkovaciek ale radsej si skusackou zmeraj dobre polaritu aby si spravne zapojil + a kostru. A hotovo.

Ja som mal trosku ine zamery ja som chcel mat
tmave svetla a tak tie vnutorne chromove plasty som trosku upravil - obrusil som zadnu hranu aby boli tensie a nalakoval na cierno a vlastne som toho zaciernil viac

. Ja som ich ale vsadil opacne aby som tam nemal taku velku fugu a neslo tam tolko lepidla - nie koli setreniu

ale aby som mal vacsiu istotu tesnosti.