... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
alfi666 napísal:ja mam momentalne vsetko modre... ale rozmyslam, ze budiky dam do biela :) .. hlavne potom co som tu videl proforove... je to pekne :)
matus22 napísal:no a ako si to prerabal?? ide mi hlavne o to ze ako si zhodil na e36-ke rucicky...... a ci sa ti tie foli netrhali
matus22 napísal:tak este raz sa pytam....kde zozeniem tu foliu ci co tu treba? len kupit alebo sa da niecim nahradit a kolko a akych zieroviek asi potrebujem...
A hlavne ma zaujimaju rucicky
e36 compact
profor napísal:Včera som sa pustil do prerábky, rozhodol som sa po urputnom zvažovaní medzi bielou, červenou alebo žltou pre tú žltú.
Všetko OK, klíma žial je robená tak ako je robená a svieti trošku slabšie, ale to už prerobím a bude to ok.
Najväčší zabiják je rádio, to už horšie ani nemôže byť, tie divné LEDky pod tlačítkami a 23 LEDiek pod displejom...no des
Musím kúpiť 3mm žlté LED a potom dokončím aj displej na červeno spolu s tým.
Ovládač DSC...nechápem kde chodia na tie tlačítka vnútri...ako by sa to nedalo inak urobiť...
Ovládanie svetiel...odpájkovať nastavenie jasu a sklonu a fotodiódu aby som sa dostal k diodke podsvietenia nastavenia sklonu.
Budíky som už písal v sekcii X5 :) škoda len že nejde urobiť ručičky inou farbou...
BlackRider napísal:Mam na teba silnu otazku ako vidim ty si rozoberal budiky kedze si menil podsvetlenie, mne zas nesvieti ukazovatel teploty vody nevies ci su tam nahodou len ledky alebo ci sa to da nejako opravit dik