... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
janyk4 napísal:v podstate tam mozes dat co chces aj bez nejakych zmien v technicaku a dufat ze ta nechytia. a v podstate ta ani nemaju kde vsak uz si zazil aby ti policajt na ceste kontroloval motor??? a na stk sa da vsetko len treba poznat spravnych ludi.
BlackMW napísal:
poistny podvod ti hovori nieco ?
poistovna sa lubi chytit cohokolvek aby mohla znizit alebo odmietnut poistne plnenie v pripade poistnej udalosti ..
matus22 napísal:no mojim umyslom neni menit ziadny motor alebo co len ma to tak napadlo...ale v podstate by sa to tak dalo urobit si myslim ked si odpustime poistne udalosti....naaa ceste som este nevidel policajtov ktory by ti kontrolovali cislo motora...takze ti nemaju ako dokazat ze tam mas 3-liter namiesto dvojlitra.
a nieco sa mi zda ale uz sa ani vymena motora neohlasuje na DI
matus22 napísal:no mojim umyslom neni menit ziadny motor alebo co len ma to tak napadlo...ale v podstate by sa to tak dalo urobit si myslim ked si odpustime poistne udalosti....naaa ceste som este nevidel policajtov ktory by ti kontrolovali cislo motora...takze ti nemaju ako dokazat ze tam mas 3-liter namiesto dvojlitra.
a nieco sa mi zda ale uz sa ani vymena motora neohlasuje na DI
Pežot napísal:Veď táto informácia bola uvedená vyššie, tak som to znova nepísal. Len som napísal reakciu na číslo motora.