Že tam máš správný snímač podle čísla, tak to Ti v Tvém případě věřím, ale napsat výše jsem to musel - co kdyby

. Takže nápady :
To staré čidlo jsi vytáhnul celé ? Asi ne - a co jeho konec, dno - viděl jsi? Nebo to vrták všechno rozemlel na prach? Jde mi o to, jestli už je to venku všechno. Vyndej to nové čidlo, vezmi něco měkkého, třeba brčko, silonovou trubičku od WD-čka, strč to do toho otvoru pro čidlo a otáčej nábojem kola. Musíš cítit, jak Ti to brčko cvaká po těch zubech. Pokud se na ty zuby nedostaneš, tak tam ještě něco zbylo. Změř si, jak je dlouhá ta část čidla, co jde dovnitř a +1 až 2 mm musíš najít ty zuby. Pokud zuby nenajdeš, tak ještě kousek vrtej - ale opatrně, ty zuby nesmíš poškodit. Já bych teď vzal vrták o něco menší než průměr čidla, dal ho do sklíčidla (už bez vrtačky) a pouze ručně bych se pokusil tu díru pročistit. Jednak to čidlo tam musí jít snadno a to čidlo musí na ty zuby musí vidět. Pokud tam něco zbylo, tak ŘJ ABS podle ohmického odporu vyhodnotí čidlo a jeho infromaci jako správnou, ale protože čidlo nebude dávat impulsy, bude si myslet, že je kolo zablokované a proto "to kope do pedálu".
Taky bych vyzkoušel, jestli je ta díra pro čidlo průchozí - nastříkat tam něco na bázi lihu, benzínu, co se snadno odpaří. Třeba čistič na brzdy pomocí toho aplikátoru (trubička z WD) a otáčet nábojem, aby se vypláchnuly nečistoty mezi zuby. A hned vyfoukat stlačeným vzduchem. Neboj se, má to kudy vytéct a slepou díru poznáš hned. Pokud tohle nepomůže a čidlo je podle čísla správné (už věřím), tak sundat náboj a vyndat ten zbytek ručně. Ale podle diskuze i na českém fóru prostě některá čidla Meyle i Siemens prostě nefungovala správně. Oni už i Ti renomovaní výrobci to vyrábějí ve východních zemích a na etiketu dají svoje logo.
Níže je obrázek, který ukazuje, jak to tam přibližně vypadá. Ale není to e36, to mi strejda Google prostě nanašel.