Štvrtok, 30. Januára 2014, 18:15
Ja s tou firmou mám tiež skúsenosti. Prišli ku mne dvaja fagani zo senca , rozdrapený jak majstri sveta...........vymenili mi okno, zobrali peniaze a zdrhli do pi... Sklo mi začalo zatekať tak som im volal a dozvedel som sa, že o mojom skle v autoskle nič nevedia. Na druhý deň prišiel pán dva metre ruky ako lopaty, že je majiteľ firmy a chcel vedieť kto mi sklo menil ako chalani vyzerali a na akom aute boli. Tak som to tomu pánovi povedal. On mi vysvetlil , že to asi boli jeho bývalý zamestnanci a že pravdepodobne si urobili načierno kšeft. I napriek tomu mi doniesol nové sklo a nový rám sklo vyrezali a nalepili mi nové aj s rámom. Pýtal sa ma či mi dali faktúru a či ešte niečo potrebujem a keďže mi tý dvaja zasrani nič nedali ihneď mi z počítača dal doklad aj za predchádzajúcu opravu aj za novú. Chlapíček mal jednanie a bol ústretový..........odvtedy som ho doporučil asi siedmim známim a všetci boli spokojný............ Si si istý že si sa nestal obeťou ojebávačov ako ja???? Mne sa nezdá že by sa jednalo o tú istú firmu, no číslo a názov firmy sedia. Osobne si myslím, že je to o zamestnancoch a keď ti niekto spravý výmenu a servis máš si pýtať doklad o zaplatení.........možno si mal u seba presne takých vatrálov ako ja. Napíš priamo majiteľovi , alebo si ho pýtaj k telefónu.........volajú ho Miňo, neviem či je to prezívka, alebo prizvisko.