... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

thrash
Autor témy
Kraj: Košický

Pozor na podvodnikov AUTOSKLOCENT.EU

Piatok, 6. Decembra 2013, 19:46

Su to podvodnici ktori vam nevystavia fakturu zanic nezodpovedaju, ziadna zaruka a poistenie na rok zadarmo je len blaf
Autoskolo cent
Boženy Němcovej 4771/4, 94001 Nové Zámky ‎
0949 636 910

Užívateľov profilový obrázok
EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Re: Pozor na podvodnikov AUTOSKLOCENT.EU

Piatok, 6. Decembra 2013, 19:49

toto patri do "neseriozny predajcovia"
ale aj tak som zvedavy ako sa k tomu vyjadri jeden urcity clen :-k

thrash
Autor témy

Piatok, 6. Decembra 2013, 19:56

asi myslis clena s nickom "spekulant" alebo tak nejako.. Ano aj on ma kontaktoval..
Prisli, vsetk ovo velkom vymena, do 2 dni mate fakturu doma aj poistnu zmluvu.. clovek moze volat kazdy den, pisat maily a nic.. Zo zaciatku aspon slubili ze uz posielame atd.. no nikdy nic.

Idem to riesit cez prislusne urady lebo ja to nenecha len tak nato mozu zabudnut, danove uniky ochodny a obciansky zakonnik poruseny, SOI atd, atd a budem riesit kym neporiesim !

PatO
Auto: E46,E60,E65,E91
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 8. Decembra 2013, 14:02

Ked si chcel fakturu a čo ja viem čo ešte prečo si nešiel do BMW ? alebo do iného servisu ? lebo by si zaplatil o 100-200 eur viac ze ? Jaj tato Slovač ....
Bmw e46 {100kw} EX
Bmw e60 {160kw} Ex :(
Bmw e60 {160kw} Ex
Bmw e65 {170kw} Ex
Bmw e46 {230kw} EX
Bmw e91

fafa111
Auto: E36 320i coupe
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 8. Decembra 2013, 15:14

PatO napísal:
Ked si chcel fakturu a čo ja viem čo ešte prečo si nešiel do BMW ? alebo do iného servisu ? lebo by si zaplatil o 100-200 eur viac ze ? Jaj tato Slovač ....

V inej firme nemá pávo na faktúru?

PatO
Auto: E46,E60,E65,E91
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 8. Decembra 2013, 16:08

Máá , tak im nemal zaplatit ... oni by to zas nemohli zdokumentovať že mu niečo vobec namontovali ..
Bmw e46 {100kw} EX
Bmw e60 {160kw} Ex :(
Bmw e60 {160kw} Ex
Bmw e65 {170kw} Ex
Bmw e46 {230kw} EX
Bmw e91

fafa111
Auto: E36 320i coupe
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 8. Decembra 2013, 16:34

PatO napísal:
Máá , tak im nemal zaplatit ... oni by to zas nemohli zdokumentovať že mu niečo vobec namontovali ..

Tak teraz súhlasím, mal zaplatiť po predložení faktúry, no teraz to už samozrejme vie, a už si dá poroz, už ho nikto nedobehne. Bolo to dobré pre výchovu, netreba dať na sladké rečičky.

thrash
Autor témy

Nedeľa, 8. Decembra 2013, 20:08

PatO napísal:

Toto co si tu teraz napisal mylis vazne ? ? ? To si normalny ? Akoze ked pride riadne evidovany podnikatelsky subjekt u ktoreho si objednam istu sluzbu spravi a a nevyda potvrdenie + OJ..B s poitenim a pod. mi automaticky nemusi dat fakturu lebo to nieje MENO ak napr BMW - nevim ci sa nad tebou smiat alebo plakat chlapce..

Po 1) trval som na fakture od prvej chvile ako vedeli ze kumne pojdu
Po 2) danove podvody a neodvazdanie dane je tresnty cin

Tyto chpalci budu mat u uradoch problemi..

thrash
Autor témy

Nedeľa, 8. Decembra 2013, 20:09

fafa111 napísal:

V inej firme nemá pávo na faktúru?
SKVELE NAPISANE !!!

gassgeber
Auto: bmw 320d touring
Kraj: Trenčiansky

Streda, 18. Decembra 2013, 00:47

Potom napíš ako si dopadol resp. ako dopadli oni. To s tym bmw servisom zabil, tu nejde o to v akom servise. Zákony musia platiť pre všetkých rovnako! Držím ti palce aby si tým sviniam narobil problémy aké si zaslúžia a pohnal ich k zodpovednosti.

DonKorleon
Kraj: Bratislavský

Streda, 18. Decembra 2013, 19:25

ten nemenovany clen budem ja.
A ano vsetko co pisete je pravda su to podvodnici preto tam uz ani ja nerobim od polovice leta. Lebo som zistil ako to tam funguje a nechcel som byt aj nadalej v takej firme alebo spolocnosti alebo ako by som to povedal. Prajem uspesne vyriesenie problemu a dufam ze naozaj aj naplnis svoje slova. Ak by si potreboval odomna nieco ci uz pred niekym to potvrdit ze to robili pani z nz a aky to boli som ustretovy tak pis. Toto na moju obhajobu a na uvedenie toho na pravu mieru. ;)

DonKorleon
Kraj: Bratislavský

Streda, 18. Decembra 2013, 19:31

tam to bolo na dennom poriadku ze ludia vyvolavali za faktury. A platil sa kes a posielali sa faktury druhy den alebo sa aj neposielaly. A na co sa ti zide odloz si tie maily a spravy. Inak pan je velky basnik bude ti pisat akeho ma pravnika a pod.

kínaj
Auto: BMW525i
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 30. Januára 2014, 18:15

Ja s tou firmou mám tiež skúsenosti. Prišli ku mne dvaja fagani zo senca , rozdrapený jak majstri sveta...........vymenili mi okno, zobrali peniaze a zdrhli do pi... Sklo mi začalo zatekať tak som im volal a dozvedel som sa, že o mojom skle v autoskle nič nevedia. Na druhý deň prišiel pán dva metre ruky ako lopaty, že je majiteľ firmy a chcel vedieť kto mi sklo menil ako chalani vyzerali a na akom aute boli. Tak som to tomu pánovi povedal. On mi vysvetlil , že to asi boli jeho bývalý zamestnanci a že pravdepodobne si urobili načierno kšeft. I napriek tomu mi doniesol nové sklo a nový rám sklo vyrezali a nalepili mi nové aj s rámom. Pýtal sa ma či mi dali faktúru a či ešte niečo potrebujem a keďže mi tý dvaja zasrani nič nedali ihneď mi z počítača dal doklad aj za predchádzajúcu opravu aj za novú. Chlapíček mal jednanie a bol ústretový..........odvtedy som ho doporučil asi siedmim známim a všetci boli spokojný............ Si si istý že si sa nestal obeťou ojebávačov ako ja???? Mne sa nezdá že by sa jednalo o tú istú firmu, no číslo a názov firmy sedia. Osobne si myslím, že je to o zamestnancoch a keď ti niekto spravý výmenu a servis máš si pýtať doklad o zaplatení.........možno si mal u seba presne takých vatrálov ako ja. Napíš priamo majiteľovi , alebo si ho pýtaj k telefónu.........volajú ho Miňo, neviem či je to prezívka, alebo prizvisko.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 31 neregistrovaných