Zdravim vsetkych ma niekto obdobny problem? Pri zatacani volantom obcas pocut ako keby tupy tuk vo volante a tiez pri prejazde obcas nerovnostou citit tu absorbciu nervonosti vo volante. Nejaky napad?
Neviem či uz je to paranoja,ale napr. ráno ked je nižšia teplota (auto je v garáži v noci) alebo prší,tak to praskanie nepocujem...a myslim,že to ide od Pristojovky. Žeby tepelná roztaznost? Neviem ???
Tak fcul babo rad :-)
Dal som skontrolovat riadenie,capy su OK, tlmiče,resp. horne uloženie je tiež v poriadku
Riadenie päťky je skvelé, ale hlavne pri prvých ročníkoch bolo možné zaznamenať pri zatáčaní nepríjemné vŕzganie vychádzajúce z priestoru pod volantom. Problém bol v zle mazaných silonových komponentoch riadenia a náprava je možná iba v autorizovanom servise, kde sa mazivo zahreje na presne stanovenú teplotu a tým prenikne do potrebných miest.
mareko sem niekde hodil nejaky link a tam to bolo diagnostikovane. Pohladaj na fore.
Sa mi zda, ze to sposobovalo "vytecenie" vazeliny niekde z klbu na tyci riadenia. Vraj to treba nejak nahriat a ona natecie spat kam treba. Ale ako som pisal, hladaj na fore.