... všetko o BMW ...

v dobrom myslím.
 v dobrom myslím.
 jasne povysaval, keby je viac casu a lepsie pocasie, tak aj vytepujem
 jasne povysaval, keby je viac casu a lepsie pocasie, tak aj vytepujem h/k neni problem, zpredu ide von len prahy, soferove plasty pri pedaloch a tie iste na spolujazdcovi. Zozadu ide von lavica, lave bocne vedenie,   prahy, koberec. Koberec mozno ani nie, to prepchas si myslim ked si ho zdvihnes popri prahu a B stlpiky spodna cast. Kabelaz ide z kufra, cize aj ten rozobrat a k navi/radiu ho prepchas cez tunel. Ked sa do toho pustis, tak oproti sedackam je to nic
 h/k neni problem, zpredu ide von len prahy, soferove plasty pri pedaloch a tie iste na spolujazdcovi. Zozadu ide von lavica, lave bocne vedenie,   prahy, koberec. Koberec mozno ani nie, to prepchas si myslim ked si ho zdvihnes popri prahu a B stlpiky spodna cast. Kabelaz ide z kufra, cize aj ten rozobrat a k navi/radiu ho prepchas cez tunel. Ked sa do toho pustis, tak oproti sedackam je to nic 

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)

...pri pamatovych sedackach to je sranda ked tahas nove k pojistkam, ale spodnu radu drzia pokope len pojistky, tolko som ju chcel vytiahnut az sa mi rozdvojila, pojistky ostali hore a dole tak som rychlo fotil, ktora kde bola, vybral ich vsetky a vrch vybral. Potom to ide krasne zapojit
 ...pri pamatovych sedackach to je sranda ked tahas nove k pojistkam, ale spodnu radu drzia pokope len pojistky, tolko som ju chcel vytiahnut az sa mi rozdvojila, pojistky ostali hore a dole tak som rychlo fotil, ktora kde bola, vybral ich vsetky a vrch vybral. Potom to ide krasne zapojit   

u mna ide hudba non stop :) diky a podobne
 u mna ide hudba non stop :) diky a podobne