Vďaka, snažím sa, je to super auto na každý deň, dá sa v ňom spraviť bez problémov stovky kilometrov denne, prespať, odvezie, prevezie, tá variabilita a viac účelovosť je na nezaplatenie, a keďže ide bez poruchy stále (klop, klop) dostáva za to "darčeky" ktoré spríjemnia jazdu mne a zároveň sa ho snažím trochu vylepšiť
Prečo som to menil? Mal som sľúbené dvere vo farbe "Stahlblau metallic" ale prehnal som sa skoro 700km (tam aj späť) a dvere boli vo farbe "Fjordgrau"... Už keď som tam bol tak som rozmýšľal čo by som ešte zobral, nech necestujem takú diaľku len kvôli dverám ktoré sú navyše iné a musím ich striekať.
Tieto sedadlá som dlho zháňal, na dlhšie cesty sú fantastické, sedí sa v tom omnoho lepšie ako na obyčajných, hlavne to lámanie a nastavenie bedrovej opierky mi chýbalo (jazdil som istý čas na 540i a tam boli také isté). A na výmenu som tam nechal svoje + nejaký ten doplatok samozrejme

samozrejme všetko nastavovanie ide ako má, aj bedrová opierka, aj vyhrievanie (najprv sa mu nechcelo ale nakoniec sa rozbehlo)
Ešte mám toho v pláne viac, ale všetko má svoj čas, aj keď najradšej by som sa do toho pustil naraz a hneď:
- nové koberce (asi až na jar, na zimu to nemá zmysel)
- hliníkové lišty interiér -
hotovo- strieborné tachokrúžky -
hotovo- prečalúnniť volant -
hotovo- znak "530d" dozadu -
hotovo- pohrať sa s estetickými nedostatkami
- fólie na okná (robil to nejaký fušer dávno a je to vidieť)
- čiernu stropnicu -
hotovo- plasty okolo sedadiel vymeniť -
hotovo- nové predné hmlovky (aspoň vodičovu ale ideálne obe)
- kryty svetlometov sú mierne zašlé (vyleštiť, vymeniť)
- pekné kolesá na leto (rozmýšľam nad ALPINA-mi)
- faceliftové ľadvinky -
hotovo- držiak na nápoje (predný) -
hotovo- kladky na motore -
hotovo- podložka na odkladanie ľavej nohy "M"
- ľavá bočná smerovka (slabo drží) -
hotovo- zohnať nepoškodené vodičovo zrkadlo fotochromatické a vyhrievané -
hotovo