Samotná cesta do Jihlavy bola celkom dobrodružná. D2 aj D1 je plná stavenísk a tak som bol rád, že som vyrazil o 6:00 z Blavy a do Jihlavy som prišiel krátko po 9:00, tak ako som bol objednaný. Je to 200 km, takže priemerná rýchlosť po diaľnici bola 60 km/h

Paráda.
Čerešnička na torte bol uzatvorený výjazd z D1 do Jihlavy, takže som musel pokračovať ešte asi 10km na Prahu, potom sa otočiť a vrátiť sa do Jihlavy. Tam ma čakal ďalší bonbónik - Gertrúda (tak volám navigáciu v báve) ma zaviedla nie do firmy ZF Pakra ale do akéhosi opusteného priemyselného dvora a povedala "Teraz zaboč doľava!" Ale tam bol starý zarastený plot a ani známka po nejakej odbočke. Na mape tam skutočne cesta bola, ale v reále tam bol iba starý plot.
Nedalo sa nič robiť, musel som vytiahnúť starú navigačku s iGO Primo a tá ma doviedla do firmy.
Som si dokonca všimol, že časť trasy do firmy som podľa Gertrúdy išiel po poli - vôbec tam tá cesta na mape nebola !!!
Toto ma tak nasralo, že som sa rozhodol, že už musím za každú cenu aktualizovať mapy pre Gertrúdu.
V nedeľu som nabehol na nemecké fóra a naštudoval ešte nejaké postupy, aby som sa vyhol chybám, ktoré sa pri generovaní FSC kódov často dejú.
Večer som sadol s notebookm do auta a po asi 1,5 hodine som slávil úspech:

TO
ice.blade: Sorry, že som sa v piatok neozval, ale cestou z Jihlavy som skysol v zápche keď sa zrazili 2 kamiony a 3 osobáky. Do BA som prišiel až večer o 6tej, tak som ťa už nechcel otravovať.