NTaaaak pribudli nam nejake novinky na aute, plus som absolvoval moj najoblubenejsi zraz sezony Dobru Nivu kde sme sa aj troska prevetrali
Tak co sa zmenilo, v prvom rade su konecne nahodene Style 32

ale o tom neskor
Z takych mechanickych veci, tak najprv sa menili zadne tlmice kedze tie co sme davali pred mesiacom proste strihli, presnejsie pravy zadny Bilstein cisty zlom bez viditelneho namahania, asi chyba pri vyrobe tak som musel kupit dalsie dva za 180 a tieto pojdu na reklamacku a nove mi chalani nahodili.
V ten den som si povedal ze dnes neni den na menenie kladiek a napinakov tak som si povedal ze zajtra. Ano kupil som aj tieto veci nove kedze loziska v kladkach a napinakoch uz boli v pamparipou... Inac kvoli tlimcom som bol nepojazdny tyzden a pol od zbadania poruchy, diagnostiky, objednania a montaze tlmicov. Co cert nechcel v ten dne po tom ako boli tlmice hotove a ja vyteseny ze konecne si budem jazdit a pri ceste domov som tomu viac utal a zrazu som pocul len zvuk svacajuceho remena vokol a kontrolky dobijania a nefungujuce servo mi len potvrdili co sa stalo, z nicoho nic mi drbol remen

Paradna to vec, zas

Tak sme auto nejako doteperili do garaze a na dalsi den sa zistovala zavada, pravdepodobne sa uz udrbala vodna pumpa kedze dostala vakel a postupne zrezavala remen az bol tak oslabeny ze si povedal ze on tu nebude stracat cas ked je cely na roztrhanie...
Fasa to vec 3 dni pred zrazom

Ale objednala sa vodna pumpa Airtex (asi to najlepsie co zohnat) 165€ a remene a cakalo sa na diely. Diely dosli na poslednu chvilu v piatok o tretej

Ale pustil som sa do toho a vymenil som tie kladky a napinaky, pumpu a remene a taktiez aj klimovu hadicu kedze bola na troch miestach derava, za expresnu dodavku sa znova mozem podakovat Johnny_R6 ktory ma nikdy nesklamal v takomto probleme a vzdy ked si daco vymyslim tak to ma

To ze som prisiel domov v sobotu o tretej rano domov uz nevravim kedze som mal budik na siestu

Ale prsote musel som to spravit a stihnut zraz.
Pri nasadzani hadice do turba som vytratil do napravnice tu vymedzovacu podlozku ktoru mi Jaro (jararak) pomohol na stretnuti rano najst a namontovat za co mu dakujem.
Tak a ku kolesam, kolesa isli na chemicke odlakovanie a potom som si ich zobral do parady, nic moc im nebolo tak som si heslom zachovat napisy o rozmeroch pvoedal ze minimum farby a tak isiel na holy hlinik reaktivny zaklad na kov kvoli prilnavosti a hned farba a lak. Farba je brutalna ale treba vidiet nazivo lebo z fotky nic moc a na fotke sa zda ze to zmensuje ale realita je uplne ina. Fotene zatial len mobilom ale casom by som rad aj nejake normalne fotky. Ako je vidiet tak som zohnal aj druhe listy okolo okien a tiez som ich strekol do farby kolies tak som sa vybral tymto stylom a vyzera to nazivo dobre, planujem najst aj dake ladvinky a ladvniky tiez tak spravit.