Konečne je tu ten deň, deň keď pred mojim domom parkuje
BMW e36 318i sedan 1996 Farba: boston green metalic
Autíčko som kúpil za par supov ale za to tak aj vyzerá nie je to najhoršie ale keďže rok stálo pod stromom živica a lístie už nejaké zlo na laku napáchali. Ale postupne ho obnovujem.
Sedačka vodiča je roztrhane a tapacir dverí je už zašlí a spustený no nevzdávam sa a pracujem na tom na aute už som menil gúľ. čapy a podobne hlúposti ktoré poste časom aj na tak dobrom aute odídu ešte ma Čaka štartér ale pri jeho cene neviem neviem čí nekúpim radšej repas.
A ešte niečo málo k tomu interiéru keďže ho budem meniť niekedy koncom leta(predsa len to stoji peniaze a čas a toho pravé teraz moc nemám ) tak som si na tomto starom dorobil osvetlenie kľučiek interiéru, (ak by mal niekto záujem spravím fotky alebo video a napíšem mu ako na to je to fakt jednoduché) ďalej som dorábal osvetlenie motorového priestoru, (fakt super vec odporúčam tiež sa stačí spýtať ako na to ,,,) a vo všeobecnosti som strašné spokojný že som si takéto auto zadovážil naozaj by som ho už nevymenil deň keď som ho videl som prepadol šialenej chorobe a moje srdce sa začína meniť na znak BMW .
Máme po :
Servis motora.
Servis náprav.
Osvetlenie mot. Priestoru.
Osvetlenie kľučiek interiéru.
Oživenie laku.
Výmena predných smeroviek za biele
Čaká nás:
Výmena smeroviek ,bočných a zadných svetiel za biele
Oprava kvitnúceho miestečka pri nárazniku
Výmena za M nárazník
Lakovanie podbehov
Výmena interiéru
montáž spor. Šišky

nevsimajte si ten tapacir uz an tom pracujem

dopĺňam o fotky po namontovaní AE naozaj som rád že som nekupoval iné svetla ale nechal origos...

ň