|
|
| Autor |
Správa |
|
krejzi
|
Predmet príspevku: Re: ...:::E36 320i coupe by Mimo:::... FINISHED: Stránka5 Napísal: Pon Jan 11, 2010 22:16 |
|
Registrovaný: Pon Nov 16, 2009 9:19 Príspevky: 63 Bydlisko: Banská Bystrica
Auto: E46 318i
Kraj: Banskobystrický
|
krasne auticko s majstrovsky urobenou hudbou 
|
|
| Hore |
|
|
|
balino
|
Predmet príspevku: Re: ...:::E36 320i coupe by Mimo:::... FINISHED: Stránka5 Napísal: Pia Jan 22, 2010 10:48 |
|
Registrovaný: Uto Máj 15, 2007 19:24 Príspevky: 3636 Bydlisko: LUBOVNIANSKA1
Auto: E36 320iSDN
Kraj: Bratislavský
|
stryco tie vyskace na spetakoch su super to uz planujem dva roky spravit...igorovi sme to tam len prisrobovali na ten plast len to nebolo dobre nasmerovane a ani to tak dobre nevyzeralo...jedina vec co sa mi nepaci to repro pod nohami to je strasna blbost to hned vyhod...to nemoze dobre hrat ani keby si tam dal zlate repraky...sirenie zvuku napikacu a to nehovorim ako sa ti to musi bit stymi na dverach hh to davaju do 120tiek aby to trochu basovalo tie watsony 
_________________ E36 sedan 320iSDN rv 97 FUSERKLUB BRATISLAVA veduci klubu BLACKMW hlavny mechanik VLADKY242 www.indaclub.sk
|
|
| Hore |
|
|
|
Šubo
|
Predmet príspevku: Re: ...:::E36 320i coupe by Mimo:::... FINISHED: Stránka5 Napísal: Pia Jan 22, 2010 10:57 |
|
Auto: BMW Power
Kraj: Trenčiansky
|
balino píše: stryco tie vyskace na spetakoch su super to uz planujem dva roky spravit...igorovi sme to tam len prisrobovali na ten plast len to nebolo dobre nasmerovane a ani to tak dobre nevyzeralo...jedina vec co sa mi nepaci to repro pod nohami to je strasna blbost to hned vyhod...to nemoze dobre hrat ani keby si tam dal zlate repraky...sirenie zvuku napikacu a to nehovorim ako sa ti to musi bit stymi na dverach hh to davaju do 120tiek aby to trochu basovalo tie watsony  Kamo sedel si uz v aute so subwoofrom?ked je dobre spraveny v predu stacia vyskove repro,takze s tym co tam ma osadene to musi hrat bezchybne 
_________________ I Love My BMW E-36 318is M44 coupe MeHeHee http://www.youtube.com/watch?v=Fsfe01qU4B4 My Definition http://www.youtube.com/watch?v=5G2JV_1RQoEKúpim lakťovú opierku
|
|
| Hore |
|
|
|
Mimo
|
Predmet príspevku: Re: ...:::E36 320i coupe by Mimo:::... FINISHED: Stránka5 Napísal: Pia Jan 22, 2010 11:07 |
|
Registrovaný: Ned Sep 23, 2007 11:36 Príspevky: 7610 Bydlisko: Galanta Hodywood
Kraj: Trnavský
|
noo bali, ja som spokojný, to pri nohách je aj trochu nasmerované do kabíny,takže nie je to tak zlé ako séria,že to hrá do nôh... zosík je nastavený tak,že basy hrá iba woofer, takže aj tie 16ky nehrajú nič moc z hlbokých basov. tak som to aj chcel 
|
|
| Hore |
|
|
|
Šubo
|
Predmet príspevku: Re: ...:::E36 320i coupe by Mimo:::... FINISHED: Stránka5 Napísal: Pia Jan 22, 2010 11:09 |
|
|
Mimo píše: noo bali, ja som spokojný, to pri nohách je aj trochu nasmerované do kabíny,takže nie je to tak zlé ako séria,že to hrá do nôh... zosík je nastavený tak,že basy hrá iba woofer, takže aj tie 16ky nehrajú nič moc z hlbokých basov. tak som to aj chcel  jj ziadne drncanie z dvriii 
_________________ I Love My BMW E-36 318is M44 coupe MeHeHee http://www.youtube.com/watch?v=Fsfe01qU4B4 My Definition http://www.youtube.com/watch?v=5G2JV_1RQoEKúpim lakťovú opierku
|
|
| Hore |
|
|
|
balino
|
Predmet príspevku: Re: ...:::E36 320i coupe by Mimo:::... FINISHED: Stránka5 Napísal: Pia Jan 22, 2010 11:15 |
|
|
Mimo píše: noo bali, ja som spokojný, to pri nohách je aj trochu nasmerované do kabíny,takže nie je to tak zlé ako séria,že to hrá do nôh... zosík je nastavený tak,že basy hrá iba woofer, takže aj tie 16ky nehrajú nič moc z hlbokých basov. tak som to aj chcel  jasne chapem ja len ze ked sa stym tolko hras chcel som ti poradit ze to nebolo buch vi co dat to pod nohy...ten reprak je kvalitny vyzaruje zvuk do 60stupnov a to co sa dostane pod pristrojovku je fuj...preto sa kazdy snazi to narvat na dvere nech zmeni ohnisko a zvuk sa pekne odrazal...ale niekomu staci aj to co mas ako chlapcovi z trencina co sa vtom vobec nevyzna len vidi ze kopec prace stym bolo tak asi je to super a drahe repraky su namontovane :)
_________________ E36 sedan 320iSDN rv 97 FUSERKLUB BRATISLAVA veduci klubu BLACKMW hlavny mechanik VLADKY242 www.indaclub.sk
|
|
| Hore |
|
|
|
Mimo
|
Predmet príspevku: Re: ...:::E36 320i coupe by Mimo:::... FINISHED: Stránka5 Napísal: Pia Jan 22, 2010 11:22 |
|
|
tapacír som rozj*bat nechcel, takto je v stave,že sa tam stále dá dať aj sériový repráčik neviem prečo, do dverí som to dávať proste nechcel.. ved sú tam ďalsie dva repráky.. a hlavne tie je počuť, to mi úplne stačí, tie spodné podla mňa moc nepridávajú ale ani neuberajú...
|
|
| Hore |
|
|
|
balino
|
Predmet príspevku: Re: ...:::E36 320i coupe by Mimo:::... FINISHED: Stránka5 Napísal: Pia Jan 22, 2010 11:35 |
|
|
Mimo píše: tapacír som rozj*bat nechcel, takto je v stave,že sa tam stále dá dať aj sériový repráčik neviem prečo, do dverí som to dávať proste nechcel.. ved sú tam ďalsie dva repráky.. a hlavne tie je počuť, to mi úplne stačí, tie spodné podla mňa moc nepridávajú ale ani neuberajú... som sa rozpraval s majstrami zvukarmi a hned ma odhovorili davat dva repro na stranu ze si beru zvuk...strasne komplikovane tak sme vymysleli zonovat auto...tolko veci by som porobil keby bolo casu hh...teraz mam garaz pri dome snad sa naserem na jar heh
|
|
| Hore |
|
|
|
Šubo
|
Predmet príspevku: Re: ...:::E36 320i coupe by Mimo:::... FINISHED: Stránka5 Napísal: Pia Jan 22, 2010 11:55 |
|
|
|
| Hore |
|
|
|
Mimo
|
Predmet príspevku: Re: ...:::E36 320i coupe by Mimo:::... FINISHED: Stránka5 Napísal: Pia Jan 22, 2010 12:01 |
|
|
balino píše: som sa rozpraval s majstrami zvukarmi a hned ma odhovorili davat dva repro na stranu ze si beru zvuk...strasne komplikovane tak sme vymysleli zonovat auto...tolko veci by som porobil keby bolo casu hh...teraz mam garaz pri dome snad sa naserem na jar heh  bali, ale ja som to nerobil podla majstrov zvukárov, robil som to podla seba a tak ako sa to mne páči, je mi jasné,že keby tie repráky boli vo dverách že by hrali viac do priestoru a bolo by to lepšie ale ja som nechcel moc zasahovať do interiéru. čo je tam pri nohách moc nevidieť a tei výšky/stredy som robil tak decentne si myslím. neišlo mi o top profi zvuk.. ale o to aby to aj hralo a aj nejako vyzeralo. je mi jasné,že sa to dalo urobiť aj lepšie... ale nechcel som ísť do extrémov. hrá to v pohode, mne to proste takto stačí a som spokojný 
|
|
| Hore |
|
|
|
balino
|
Predmet príspevku: Re: ...:::E36 320i coupe by Mimo:::... FINISHED: Stránka5 Napísal: Pia Jan 22, 2010 12:49 |
|
|
no sak mi porozpravas ako si zladil pasma  ja som pocul ze ides do hifi ze to stale prerabas ale ked hovoris ze to mas len tak ok...premna extrem je ked budem musiet rezat do strechy  pojdeme k mirovi na navstevu tak to dones popocuvat hh
|
|
| Hore |
|
|
|
spider207
|
Predmet príspevku: Re: ...:::E36 320i coupe by Mimo:::... FINISHED: Stránka5 Napísal: Pia Jan 22, 2010 12:55 |
|
Registrovaný: Ned Feb 03, 2008 12:21 Príspevky: 509 Bydlisko: Zvolen / (Žilina)
Auto: RWD, but not a BMW..
Kraj: Banskobystrický
|
mne sa paci ako k tomu Mimo pristupuje, ziadny extrem, to chvalim  apropo Mimo, nad Harman Kardon audiom si neuvazoval?
_________________ "Umenie žiť nie je umenie hrať s dobrou kartou, ale umenie zohrať so zlou kartou dobrú hru."
BMW E30 318i...ex
|
|
| Hore |
|
|
|
Mimo
|
Predmet príspevku: Re: ...:::E36 320i coupe by Mimo:::... FINISHED: Stránka5 Napísal: Pia Jan 22, 2010 14:24 |
|
|
balino píše: no sak mi porozpravas ako si zladil pasma  ja som pocul ze ides do hifi ze to stale prerabas ale ked hovoris ze to mas len tak ok...premna extrem je ked budem musiet rezat do strechy  pojdeme k mirovi na navstevu tak to dones popocuvat hh jak zladil pásma? ved som len dal hore stedné a vysoké pásmo, to je myslím to najdôležitejšie.to je to čo som potreboval počuť. basov je v celom aute dosť. chceš povedať,ež kebyže tam dám iba výškové tak by to bolo lepšie? alebo kebyže vôbec nedám tie 16ky bolo by to lepšie? inak ano, aj táto inštalácia znamenala dosť roboty, prerábky aj tlmenia.. nebolo to hotové za deň-dva, a ani týždeň. aj ked by sa to dalo, ja som sa nikam neponáhlal. nie je to auto robené len na HIFI. ja si extrem predstavujem inak..len tam sú už iné ceny celkovej inštalácie... robil som to najlepšie ako sa dalo s prihliadnutím na pár vecí.. ale ver tomu,že akokolvek perfektnú zostavu by si urobil VŽDY ale fakt VŽDY by sa to dalo urobiť lepšie a aj tak to možno nikdy nebude hrať podla tvojich predstáv. mne toto úplne stačí spider, H&K bola jedna z možností, vybral som si túto cestu 
|
|
| Hore |
|
|
|
balino
|
Predmet príspevku: Re: ...:::E36 320i coupe by Mimo:::... FINISHED: Stránka5 Napísal: Pia Jan 22, 2010 20:23 |
|
|
to mas pravdu sak to je v aute hh pokecame ked vtom budem sediet hlavne mi poradis ako sa sere stym laminovanim a hoblovanim toho dreva heh to sa mi nechce vyzera to kopec prace 
|
|
| Hore |
|
|
|
zednik
|
Predmet príspevku: Re: ...:::E36 320i coupe by Mimo:::... FINISHED: Stránka5 Napísal: Ned Mar 21, 2010 15:34 |
|
|
|
Mimino: a podlozky pod kolesa by tomu pridali podla mna, nie? :-) zdaju sa mi utopene :-)
|
|
| Hore |
|
|
|