Ták po naverbovaní demkowiczom nato aby som si spravil v aute hudbu, sme si zohnali obaja Morel reproduktory ja Morel Maximo 6 dopredu "zadok" zatial neriešim.
Včera sa mi podarilo domontovať FM Modulátor ktorý sa priamo zapája na anténu a kvalita by "mala" byť na lepšej úrovni ako fm transmitter ktory sa dáva do zapaľovača.
Riešim to takto lebo moje rádio Business CD nemá AUX vstup a napaľovať CD stále dookola sa mi moc na také rýchle počúvanie noviniek nechce. Tak som to všetko napojil hraje to vpohode, takže spokojnosť.
Vráťme sa ale k tým Morelom, zamýšlam to tak že si ich dám do predných dverí, ale pôvodne tam boli 13CM repráky v plastovej ozvučnici, budem si musieť z MDF vyrezať niečo takéto:

Takto sa mi tam bude dať namontovať aj 16CM reprák, konkrétne, Morel Maximo 6. Pôvodné repro aj vyškáč musia isť von, do domčeka za späťným zrkadlom pôjde nový Morel vyškáč, a pôvodny pôjde do zadných dverí kde je len priestor naňho. Keby sa mi ešte podarilo zohnať niekde seriovy stredový reproduktor ktorý išiel vedľa klučky do prednych dverí, no nikde ho nemajú.
Časom budem musieť poriešiť ešte nejaký fajnovejší zosilnovač na toto všetko a bude to parádička. Hej a aby som nezabudol na dveré na bľachy ide STP Silver.