... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
route66
Auto: E90 318d
Kraj: Bratislavský

Re: Mapy 2011

Streda, 17. Augusta 2011, 21:00

Obsah DVD by mal byt takyto:
profi2011.jpg
profi2011.jpg (209.87 KiB) 2163 zobrazení

Cize CZ, A, D je na DVD2 a PL, HU, SK na DVD3

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 17. Augusta 2011, 21:42

route6 napísal:
Obsah DVD by mal byt takyto:
profi2011.jpg

Cize CZ, A, D je na DVD2 a PL, HU, SK na DVD3

no a to je prave ta kktina lebo slovensko je v skutocnosti na DVD2 :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

bruno75

Štvrtok, 18. Augusta 2011, 08:20

voMacK napísal:

Vďaka voMacK, to som potreboval vedieť...
BTW kde v Trenčianskom kraji sa presne nachádzaš? Ak by si nemal nič proti, chcel by som ťa poprosiť, či by som si to DVD2 nemohol skopírovať... keď už to máš preverené a funkčné... :mrgreen: ak by si mal čas a chuť, pošli mi súkr. správu

Krscho
Auto: BMW f30

Piatok, 19. Augusta 2011, 12:01

Chalani ked ste to stiahli ako ste mali oznacene to dvd 2 ? Stiahol som vsetky 3dvd naraz a oznacene su CD_7296 CD_7297 CD_7298
logicky mi vypliva ze by to malo byt to stredne ale vsade z popisov co som pozeral pisu ze dvd 2 je to to 7296 a nechce sa mi to 3x napalovat aby som zistil kde to Slovensko ozaj je : [-(
Môžeš mať Mercedes alebo Audi, ale aj tak každý túži mať BMW ;-)

Daewoo Nubira 98
Seat Leon FR 150kw 07
BMW e90 320d 07 ...aktuálne...
BMW F30 13 Alpine White ...aktuálne...

bruno75

Utorok, 23. Augusta 2011, 09:06

voMacK napísal:

A môžeš mi prosím povedať aké ďalšie štáty sú ešte na tom tvojom DVD2? Ja som to včera stiahol (link fungoval výborne), napálil DVD2 (CD_7296, Central Europe) a zo Slovenska je tam iba dialničná sieť, pár hlavných komunikácii a bezprostredné okolie dialničných nájazdov. Keď som prebehol na mape kúsok za hranice do Rakúska, tam bola na mape pomaly každá poľná cesta.
Pozri mi prosím, aké má presné označenie to DVD, na ktorom máš ty podrobnú mapu Slovenska. Ak máš na jednom DVD (single layer) podrobné mapy SK, A a CZ, tak ma to tvoje DVD bude veľmi zaujímať... :twisted: :twisted: :twisted:
Vopred vďaka za odpoveď

voMacK

Utorok, 23. Augusta 2011, 09:12

bruno75 napísal:

A môžeš mi prosím povedať aké ďalšie štáty sú ešte na tom tvojom DVD2? Ja som to včera stiahol (link fungoval výborne), napálil DVD2 (CD_7296, Central Europe) a zo Slovenska je tam iba dialničná sieť, pár hlavných komunikácii a bezprostredné okolie dialničných nájazdov. Keď som prebehol na mape kúsok za hranice do Rakúska, tam bola na mape pomaly každá poľná cesta.
Pozri mi prosím, aké má presné označenie to DVD, na ktorom máš ty podrobnú mapu Slovenska. Ak máš na jednom DVD (single layer) podrobné mapy SK, A a CZ, tak ma to tvoje DVD bude veľmi zaujímať... :twisted: :twisted: :twisted:
Vopred vďaka za odpoveď

no tak sa nam to troska zamotava... :)
ak mas zo SR len tych par cesticiek a krizovatiek..tak mas zle DVD...je to zaujimave..ale ak si stiahol ten link, tak na DVD2 tam je SR..urcite to mas DVD2 ? :))
ake dalsie krajiny su tam neviem...chcel som to zistit..ale proste ked som dal browseovat kajiny na tom cd..tak tam boli hadam vsetky mozne....nie len tie kt. sa nachadzali na tom DVD podrobne..cize neporadim ti v tomto...
tiez ma zaujima ako je to teda rozdelene... :-k
-- P.R.

bruno75

Utorok, 23. Augusta 2011, 10:20

no, ja si myslím, že je to rozdelené takto:

DVD1 CD_7298, Western Europe:
Country:
Andorra, Belgium, France, Gibraltar, Great Britain, Ireland, Luxembourg, Monaco, Netherlands, Portugal, Spain.

DVD2 CD_7296, Central Europe:
Country:
Austria, Belgium, Croatia, Czech Republic, Denmark, Germany, Italy, Liechtenstein, Luxembourg, Netherlands, San Marino, Switzerland, Slovenia, Gos. Vatican

DVD3 CD_7297, Eastern Europe:
Country:
Bulgaria, Belarus, Croatia, Estonia, Finland, Greece, Hungary, Norway, Poland, Romania, Russia, Sweden, Slovakia, Latvia and Lithuania

treba sa pozrieť, aké presné označenie (CD_729x) má to, čo ty označuješ ako DVD2. ja som napálil CD_7296 (Central Europe) a tam SK nie je, momentálne mám v aute CD_7297 (Eastern Europe) a predpokladám, že tam SK bude podrobne, ale nebude tam A, CZ, D.... (zatiaľ to neviem isto, pretože som len vrazil DVD do mechaniky a nechcelo sa mi čakať, kým to auto natiahne). Inak toto je ďalšia blbosť, vždy keď zmením DVD, musím vypnúť motor a čakať 5 minút, kým to navigácia milostivo spracuje... to mám akože na každej západnej hranici Slovenska stáť 5 minút a chodiť okolo auta :evil:
browsovaním po DVD nezistíš podľa mňa nič. ja som v aute v navigácii cez taký ten krížik manuálne posunul pozíciu kurzora na mape do západného zahraničia (povedzme do Rakúska) a objavila sa mi podrobná cestná sieť, ďalší spôsob by mohol byť nechať si vyhladať POI vo vzdialenosti 20-30 km okolo súčasnej pozície. ak sa pohybuješ na miestach, ako si mi písal, malo by ti to zabrať aj POI v blízkom zahraničí. ak sa ti neukážu info z CZ, tak ani mapa tam asi nebude (a naopak).
vyskúšaj a daj vedieť.

bruno75

Utorok, 23. Augusta 2011, 10:27

mimochodom, nevie niekto, či neexistuje nejaký emulátor BMW navi pre PC - aby som si mapové DVD mohol pozerať preiamo na počítači a nemusel s tým isť do auta a zakaždým čakať, kým navigácia nabehne na nové DVD?
P.S.
nie som IT a programovať neviem...

voMacK

Utorok, 23. Augusta 2011, 11:21

dnes asi nezistim nist...auto je v TOB.. :(
-- P.R.

route66
Auto: E90 318d

Streda, 24. Augusta 2011, 14:33

Ja som si stiahol a napalil len CD_7927.iso. Mam tam podrobne SK mapy a zo skusenosti viem, ze aj PL je pekne podrobne. V tom torrente sa mi zda, ze to bolo oznacene ako DVD3, tak som si stahoval len to.

Ako pozeram, tak som k tomu prisiel ako slepa kura k zrnu :lol:

fanda1

Štvrtok, 25. Augusta 2011, 22:23

Potřebuji prosím poradit jak to mám řešeit já když mám mapy na disku v autě?

voMacK

Utorok, 30. Augusta 2011, 08:51

UPDATE:
troska som sa v tom teraz povrtal...obrazok:
Obrázok

popisuje SPRAVNE obsah map na jednotlivych DVD...zle su ale oznacene DVD, ktore sme stiahli z netu..konkretne z linku:
http://thepiratebay.org/torrent/5901284 ... ional_2011
[tu treba kliknut na "MAGNET LINK" - aj ked sa rozbehne stahovanie az po par minutach...rozbehne sa :) ]
POZN. Treba mat ale samozrejme stiahnuty a nainstalovany program na stahovanie torrentov!! napr: http://www.utorrent.com/

no a ked mate vsetko stiahnute a napalene - potom si treba spravne oznacit jednotlive DVD, lebo su oznacene zle...
totiz v skutocnosti:
DVD1 prepisat na DVD 2
DVD2 na DVD3
DVD3 na DVD1
a budete v tom mat poradek :)
[tym prepisanim mam samozrejme na mysli ze zoberete fixku a na DVD si napisete spravne cislo.. :mrgreen: ]
viem, ze to tu pisem jak pre debilov ale uz mi kopa ludi [neviem preco prave mne :mrgreen: ] poslalo PM a vypytuje sa co a jak..a takto snad vysvetlim dostatocne vsetkym...
na rozbalenie ISO suborov odporucam daemon tools

Bohuzial [aspon u mna] je po kazdej vymene dvd nutne vypnut na 5min. auto :( Co je dost otravne pri prechode napr. rakusko - slovenskou hranicou...
Naposledy upravil/-a voMacK v Sobota, 29. Októbra 2011, 22:18, upravené celkom 1 krát.
-- P.R.

bruno75

Utorok, 30. Augusta 2011, 14:16

takže všetkým ďakujem za pozornosť a voMacKovi za trpezlivosť :mrgreen:
som presne tam, kde na začiatku, akurát som stiahol cca 12 GB dát a napálil 3 DVD (ver. 2010 - osekaná, ver. 2011 - DVD2, DVD3) :?
ja osobne som na ver. 2010 a 2011 nenašiel oproti ver. 2009 žiadny rozdiel. mapy sú rovnaké (aspoň v oblastiach, kde som sa doteraz pohyboval, napr. dialničný most cez PB nie je ani na jednej), v POI sa vyhľadáva stále rovnako blbo (skúste si vyhľdať napr. viedenskú ZOO, bez toho, aby ste vedeli názov ulice - včera som s tým strávil takmer hodinu a výsledok som si pre istotu musel skontrolovať cez iGO, pretože som vôbec nevedel či ma navi BMW posiela na správne miesto...., kde sa dá pri ZOO zaparkovať som sa nedozvedel doteraz...)
výsledok (aspoň pre mňa) - vraciam a k ver. 2009 - nie je to síce dokonalé, ale aspoň to je celé na jednom DVD :evil:

kirE549
Auto: BMW e61 535
Kraj: Košický

Sobota, 29. Októbra 2011, 17:46

prosim vas mam to stiahnute a neviem ako to mam napalit prosim pomoze mi niekto ?.
rozbaloval som to a tak som to napalil na dvd aj na dvojvrstvove a furt nic :|
pomoze mi niekto ? :-k
Testovanie,Repas Vstrekovačov,alebo predaj použitých ..

voMacK

Sobota, 29. Októbra 2011, 22:17

co znamena furt nic?? auto ti to nechce nacitat?
ako si to napalil? dufam, ze si to iso rozbalil..a nenapalil len rovno ten ISO subor??
-- P.R.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 16 neregistrovaných