Piatok, 4. Júna 2010, 08:08
Neviem či tu už niekto niečo také navrhol,ak áno tak to vymažte,ale ak nie tak taký menší návrh mám....Snad to nebude ako reklama,ale mohli by sme sem zavesovať čísla na rôznym mechanikov,lakiernikov,lepičov folii,klampiarov, atd....už som si pár krát davnejšie všimol,že sem občas dá niekto kontak na nejakého šikovného majstra, a keď som ho potreboval akurát ani za boha som ho nevedel nájsť,nebolo by zlé keby bola nejaká kolonka,alebo téma čo bude vždy na vrchu a boli by tam kontakty,neviem čo na to admini,ale podľa mna by to nebola nejaká taká reklama,len pre nás členov čo občas niečo potrebujeme.....ja som sám viacej krát posielal kontakty na dobrých mechanikov do pm či už na prevodovky a tak,ale zase neviem komu by som mal napísať,keby som potreboval ja,......čo vy na to....keď niečo bude človek hladať,tak to bude mať po ruke.....
príklad..
Medard z trnavy oprava prevodoviek....0000 000 000
Florián z žiliny klampiar......................0000 000 001
atď....
čo vy nato admini???TITAN a ostatný a tak isto členovia sa vyjadrite.......viem že su tu už odkazy na bmw stranky všelijaké ,ale toto tu nieje......Díky
Ps: určite mi nejdo o to robiť nejakú skrytu špecialnu reklamu nejakým firmám,skorej mi ide o šikovných majstrov čo vedia robit dobre a kvalitne....alebo aspon vypísat mená členov čo vedia také kontakty a vždy si konkretne napíšem tomu čo budem potrebovať......
napr.
TT-SIMIK dá čislo oprava prevodoviek, lakiernik,klampirar,diagnostika...
Naposledy upravil/-a
TT-SIMIK v Piatok, 4. Júna 2010, 10:59, upravené celkom 1 krát.