... všetko o BMW ...
LEXXX525 napísal:Ladviny(lebo hento uz vevypada na ladvinky) to ma riadne hnusne,len tak dalej BMW robte auta cim dalej tym hnusnejsie
LEXXX525 napísal:Ladviny(lebo hento uz vevypada na ladvinky) to ma riadne hnusne,len tak dalej BMW robte auta cim dalej tym hnusnejsie
voMacK napísal:
ach moj boze![]()
![]()
to ti trosku nedochadza, ze cely ten model je po prve totalne nedokonceny a design sa bude este dorabat [designove detaily su jedna z poslednych veci, co sa na aute robia] a po druhe je to cele zakryte a zamaskovane naschval tak, aby to posobilo uplne inym a matucim dojmom, nez to v skutocnosti bude?
myslim si, ze ste ani samotny van Hoooydonk nevie, ako bude F15 definitivne vyzerat
voMacK napísal:podla mna design novych bimmerov je podareny az na vynimky [maska F20, a ten trciaci display ako si uz napisal]..ale
inak sa mi cela Fxx generacia nehorazne paci. Hlavne F10, F06 a F13 su podla mna supy... :)
a X-modely..nuz..kazdemu co jeho jest...mne pride skareda E53 a E83....ale novsie modely su podla mna velmi vydarene uz [aj ked chapem, ze nie kazdy dokaze prekusnut zadok u E71