header

Autodoplnky
BMWolej.skbanner
banner
facebook logo

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému
Autor Správa
PoslaťPredmet príspevku: hardtop Z3
Napísal: Pon Sep 29, 2008 12:40 

chcem sa spytat ci hardtop u Z3ky splna ucel a ci tam clovek nezamrzne... vase skusenosti ma potesia,diik !

PoslaťPredmet príspevku: Re: hardtop Z3
Napísal: Pia Feb 12, 2010 13:57 

Auto: BMW Z3
Kraj: Bratislavský
myslim ze splna, pozuivam ho normalne v zime, jasne ze ked rano nastupim tak je tam zima, no zatopim a mozem sa tam potit

Napísal: Uto Mar 15, 2011 20:00 

Kraj: Banskobystrický
Zdravim prave som si kupil BMW Z3 a zaujimalo by ma ci sa s tou platenou strechou da v pohodicke jazdit aj v zime ? Nejedna sa mi o nejaku zimu v aute ale skor o to ci ta platena strecha v zimnych mesiacoch pri tych mrazoch netrpi dakujem za odpoved :))

Profil Osobný album  

Napísal: Str Mar 16, 2011 12:38 

Auto: Z3, GR Y60
Kraj: Nitriansky
ak sa o nu staras a nenarazis na nejakych vandalov nevidim ziadny problem v prevadzkovani platennej strechy aj v zime...
starat sa znamena:
1, udrziavat cistu - dat dole spinu a prach /idealne za vlhka strecha jemne mydlo a mekka kefa/
2, udrziavat vodotesnu /aj napriek tomu ze tam je membrana som sa docital ze sa strecha babre roznymi original alebo neorigo pripravkami na impregnaciu /mna presvedcili na UK cabio forach na grangers Fabsil - pripravok na stany a kempovanie//
http://cgi.ebay.co.uk/Grangers-Fabsil-5 ... 3365d905f0
3, anglani spominali este nejake riasy ale to som nepobadal na svojej streche takze dezinfikovanie som vypustil z procesu
4, zato som pridal obnovu ciernej farby a teda pod ten fabsil aplikujem cierne moridlo na drevo - strecha vyzera po nej ciernejsia ako origo.

aj moridlo aj fabsil tam natieram raz rocne 5cm stetcom - operacia je nenarocna a trva cca 1-2hod /2x moridlo a 2x fabsil/

Napísal: Ned Mar 20, 2011 10:28 
Obrázok užívateľa

Auto: bmw E36 320i coupe
Kraj: Zahraničie
grangers fabsil mozem odporucit ;) predavame to v obchode na stany a je to velmi kvalitna ipmregnacia :) celkovo grangers pouzivam na vsetok moj outdoorovy odev...

Profil Osobný album  

Napísal: Pia Mar 25, 2011 21:05 

Kraj: Banskobystrický
konik píše:
ak sa o nu staras a nenarazis na nejakych vandalov nevidim ziadny problem v prevadzkovani platennej strechy aj v zime...
starat sa znamena:
1, udrziavat cistu - dat dole spinu a prach /idealne za vlhka strecha jemne mydlo a mekka kefa/
2, udrziavat vodotesnu /aj napriek tomu ze tam je membrana som sa docital ze sa strecha babre roznymi original alebo neorigo pripravkami na impregnaciu /mna presvedcili na UK cabio forach na grangers Fabsil - pripravok na stany a kempovanie//
http://cgi.ebay.co.uk/Grangers-Fabsil-5 ... 3365d905f0
3, anglani spominali este nejake riasy ale to som nepobadal na svojej streche takze dezinfikovanie som vypustil z procesu
4, zato som pridal obnovu ciernej farby a teda pod ten fabsil aplikujem cierne moridlo na drevo - strecha vyzera po nej ciernejsia ako origo.

aj moridlo aj fabsil tam natieram raz rocne 5cm stetcom - operacia je nenarocna a trva cca 1-2hod /2x moridlo a 2x fabsil/

Okay diky za rady. Len teraz som si vsimol ze si mi pisal tuto spravu. Ved vlastne s tebou si pisem na tomto fore ale na inej teme. No tak to moridlo sa da zohnat skoro vsade ale ten fabsil to uz len v nejakom specializovanom obchode urcite. Cital som uz aj ja o tom ze to treba impregnovat impregnaciou na stany. Ale aj take som cital ze sprejom na topanky.Aj som to vyskusal a funguje to pohodicka vsak vlastne aj musi kupil som univerzal na vsetko mozne a super.

Profil Osobný album  

Napísal: Pia Mar 25, 2011 22:01 
Obrázok užívateľa

Auto: bmw E36 320i coupe
Kraj: Zahraničie
grangers fabsil ma v ponuke hudsport... este dobre ipregnacie ktore vam na tej streche aj ostanu :) tak su znacky napr... TOKO, Nikwax...

Profil Osobný album  

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému
 Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 7 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia