|
|
| Autor |
Správa |
|
tomi750iAL
|
Predmet príspevku: Bmw E38 Nejde ABS,ESP,Tachometer,Kolise benzin. Napísal: Str Dec 21, 2011 1:50 |
|
Auto: Bmw 750iAL
Kraj: Prešovský
|
|
Ahojte pani Mam taky problem.Kupil som sedmu a treba par veci porobit.Svieti a nejde mi to co som popisal v predmete spravy.Co to moze byt?Par znamych mi povedalo ze to moze byt riadiaca jednotka ABS?!Je to pravda?Ak ano tak poradte kde sa nachadza?ak nie co to moze byt dik.
|
|
| Hore |
|
|
|
korado
|
Predmet príspevku: Re: Bmw E38 Nejde ABS,ESP,Tachometer,Kolise benzin. Napísal: Str Dec 21, 2011 9:56 |
|
Registrovaný: Pia Júl 31, 2009 22:36 Príspevky: 303 Bydlisko: Bratislava
Auto: E39 530dA touring
Kraj: Bratislavský
|
|
viac ako pravdepodobné, mal som ten istý problém
|
|
| Hore |
|
|
|
tomi750iAL
|
Predmet príspevku: Re: Bmw E38 Nejde ABS,ESP,Tachometer,Kolise benzin. Napísal: Str Dec 21, 2011 13:40 |
|
|
DIk a kde sa nachadza v aute lebo akosi ju nemozem najist a potrebujem s nej cislo. korado píše: viac ako pravdepodobné, mal som ten istý problém
|
|
| Hore |
|
|
|
korado
|
Predmet príspevku: Re: Bmw E38 Nejde ABS,ESP,Tachometer,Kolise benzin. Napísal: Str Dec 21, 2011 15:40 |
|
|
Je v motorovom priestore, na foto zakrúžkovaná. Ak by si mal s číslom 265 950 002 mám jednu na predaj 
| Prílohy: |

bmw-e38-750il.03.jpg [ 118.45 KiB | Zobrazené 402 krát ]
|
|
|
| Hore |
|
|
|
tomi750iAL
|
Predmet príspevku: Re: Bmw E38 Nejde ABS,ESP,Tachometer,Kolise benzin. Napísal: Str Dec 21, 2011 20:30 |
|
|
Pockaj ale ked toto je riadiaca abs tak potom co je toto?ja som myslel ze musim vymenit tuto riadiacu.som uz s toho magor 
| Prílohy: |

riadiaca abs.jpg [ 31.63 KiB | Zobrazené 390 krát ]
|
|
|
| Hore |
|
|
|
korado
|
Predmet príspevku: Re: Bmw E38 Nejde ABS,ESP,Tachometer,Kolise benzin. Napísal: Str Dec 21, 2011 20:58 |
|
|
|
neviem ako presne je to na E38, ale na E39 je taká ako máš ty v predfaceliftových modeloch a po facelifte je v motorovom priestore, treba zistiť ako je to u teba a ktorá je zlá... ak náhodou tak mám tú čo je v motorovom priestore
|
|
| Hore |
|
|
|
tomi750iAL
|
Predmet príspevku: Re: Bmw E38 Nejde ABS,ESP,Tachometer,Kolise benzin. Napísal: Štv Dec 22, 2011 0:44 |
|
|
Neviem ti povedat ja mam rok 10/1996.mozno to tu niekto este objasni ze kde je co a ako.ale dik za pomoc. korado píše: neviem ako presne je to na E38, ale na E39 je taká ako máš ty v predfaceliftových modeloch a po facelifte je v motorovom priestore, treba zistiť ako je to u teba a ktorá je zlá... ak náhodou tak mám tú čo je v motorovom priestore
|
|
| Hore |
|
|
|
airbone
|
Predmet príspevku: Re: Bmw E38 Nejde ABS,ESP,Tachometer,Kolise benzin. Napísal: Pon Jan 09, 2012 19:33 |
|
Registrovaný: Sob Máj 05, 2007 19:44 Príspevky: 2712 Bydlisko: doma
Auto: E60 545i 333PS
|
|
ja ti to objasnim, ak mas v aute tuto co si dal na obrazku, tak ok, to je starsi typ a je tusim v kastliku. Novsie modely ako napr 98 a vyssie uz ju maju takto ako na obrazku od korada. Ty mas pri motore tiez hydroblok s ciernou krabicou navrchu, ale to nie je RJ, len kryt a el. vedenie k solenoidom. Je dost nepravdepodobne zeby tato RJ ktoru mas v aute, odisla (odchadzaju hlavne tie co su pri motore). Najskor mas v haji zadny lavy ABS snimac kola, preto ti neide rychlomer ani spotrebomer (a ani pripocitavanie km), a abs a asc je nefunkcne. So stavom paliva to nema nic spolocne. Vymen ten snimac za novy a uvidis, resp. diagnostika ti povie o nom ze je vadny. Moze byt vsak k nemu aj prehnita kabelaz, takze treba premerat.
_________________ Opravy vypadanych pixelov na budikoch, vsetky opravy a upravy budikov BMW a preprogramovanie. Opravy MID displejov, ABS RJ, budiky inych znaciek PROFI BMW Diagnostika ISID / ISSS 
|
|
| Hore |
|
|
|
tomi750iAL
|
Predmet príspevku: Re: Bmw E38 Nejde ABS,ESP,Tachometer,Kolise benzin. Napísal: Sob Jan 14, 2012 3:17 |
|
|
Ahoj klobuk dole mal si pravdu.vymenil som zadne cidla abs a ide vsetko no este to ma hacik.ABS a ESP ide iba do vtedy kym sa nepohnem rychlejsie a potom ho opet vypne neviem co s tym zajtra uz ale pojdem na diagnostku ku znamemu nech to cekne ci to neblokuje nieco v riadiacke.ale este raz DAKUJEM. airbone píše: ja ti to objasnim, ak mas v aute tuto co si dal na obrazku, tak ok, to je starsi typ a je tusim v kastliku. Novsie modely ako napr 98 a vyssie uz ju maju takto ako na obrazku od korada. Ty mas pri motore tiez hydroblok s ciernou krabicou navrchu, ale to nie je RJ, len kryt a el. vedenie k solenoidom. Je dost nepravdepodobne zeby tato RJ ktoru mas v aute, odisla (odchadzaju hlavne tie co su pri motore). Najskor mas v haji zadny lavy ABS snimac kola, preto ti neide rychlomer ani spotrebomer (a ani pripocitavanie km), a abs a asc je nefunkcne. So stavom paliva to nema nic spolocne. Vymen ten snimac za novy a uvidis, resp. diagnostika ti povie o nom ze je vadny. Moze byt vsak k nemu aj prehnita kabelaz, takze treba premerat.
|
|
| Hore |
|
|
|
airbone
|
Predmet príspevku: Re: Bmw E38 Nejde ABS,ESP,Tachometer,Kolise benzin. Napísal: Sob Jan 14, 2012 9:12 |
|
Registrovaný: Sob Máj 05, 2007 19:44 Príspevky: 2712 Bydlisko: doma
Auto: E60 545i 333PS
|
tomi750iAL píše: Ahoj klobuk dole mal si pravdu.vymenil som zadne cidla abs a ide vsetko no este to ma hacik.ABS a ESP ide iba do vtedy kym sa nepohnem rychlejsie a potom ho opet vypne neviem co s tym zajtra uz ale pojdem na diagnostku ku znamemu nech to cekne ci to neblokuje nieco v riadiacke.ale este raz DAKUJEM. ak kontrolky nabehnu az pri urcitej rychlosti , tak to je pravdepobobne porucha suvisiaca s pridavnou pumpou ABS, resp. jej ovladanie.
_________________ Opravy vypadanych pixelov na budikoch, vsetky opravy a upravy budikov BMW a preprogramovanie. Opravy MID displejov, ABS RJ, budiky inych znaciek PROFI BMW Diagnostika ISID / ISSS 
|
|
| Hore |
|
|
|
tomi750iAL
|
Predmet príspevku: Re: Bmw E38 Nejde ABS,ESP,Tachometer,Kolise benzin. Napísal: Sob Jan 14, 2012 10:52 |
|
|
Praveze opacne nastartujem vsetko zhasne pridam dva krat zablika a vypne esp a abs. airbone píše: ak kontrolky nabehnu az pri urcitej rychlosti , tak to je pravdepobobne porucha suvisiaca s pridavnou pumpou ABS, resp. jej ovladanie.
|
|
| Hore |
|
|
|
juro750i
|
Predmet príspevku: Re: Bmw E38 Nejde ABS,ESP,Tachometer,Kolise benzin. Napísal: Ned Jan 15, 2012 18:18 |
|
Registrovaný: Str Júl 16, 2008 20:33 Príspevky: 277 Bydlisko: Svit
Auto: Nissan Patrol GR
|
|
mne na E38-cke blblo ESP po nastartovani bolo ok a po pohnuti zacalo svietit. Chyba bola v tlakovej pumpe ktora je pri posilnovaci brzd je to taky valec ako plechovka od piva :-) Skus snej odobrat konektor a pusti do nej 12 voltov ci ide. Ak nie skus ju vybrat vom a rozobrat ja som mal ina zaoxidovane uhliky a netocil sa v nej motor.
_________________ ex BMW 750i 5,4 V12 , ex Mercedes Benz S320 CDI momentalne Nissan Patrol GR
|
|
| Hore |
|
|
|
tomi750iAL
|
Predmet príspevku: Re: Bmw E38 Nejde ABS,ESP,Tachometer,Kolise benzin. Napísal: Ned Jan 22, 2012 18:43 |
|
|
|
Cauko nevies mi poslat foto kde sa to presne nachadza alebo ako to vyzera?dik
|
|
| Hore |
|
|
|
juro750i
|
Predmet príspevku: Re: Bmw E38 Nejde ABS,ESP,Tachometer,Kolise benzin. Napísal: Ned Jan 22, 2012 21:12 |
|
Registrovaný: Str Júl 16, 2008 20:33 Príspevky: 277 Bydlisko: Svit
Auto: Nissan Patrol GR
|
|
| Hore |
|
|
|